Annonce
112

Diskotek Basement åbner som normalt trods stort tyveri

Diskotek Basement har inden for de seneste dage haft indbrud, hvor betydelige mængder spiritus er blevet stjålet. Indehaver Dennis Haahr garanterer dog, at der er blevet købt ind, så diskoteket i denne weekend kan holde åbent som normalt. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Grindsted: I perioden mellem onsdag aften klokken 19 og torsdag klokken 12.15 har der været ubudne gæster på spil på Diskotek Basement i det centrale Grindsted.

Ifølge Sydøstjyllands Politi er en tyv kommet ind ved at bryde en dør op med et koben, og fra diskoteket er der stjålet 100 flasker spiritus og en tablet samt mindre kontantbeløb.

Indbruddet og tyveriet er dog ikke ensbetydende med, at festglade unge fra Grindsted og omegn ikke får muligheden for at komme på diskotek i denne weekend. Indehaver Dennis Haahr slår fast, at diskoteket vil slå dørene op som normalt på trods af tyveriet.

"Vi holder stadig åbent, så selvom tyvene prøver at holde os lukket, skal de ikke have lov til det. Vi står klar med personale, diverse artister, dj, spiritus og en stor fest. Og vi lover, at vi nok skal få købt ind, så der ikke mangler noget," skriver han på Diskotek Basements Facebook-side.

Også diskotekets Dankort-modtager er blevet hugget, og derfor vil det, indtil Dennis Haahr får anskaffet sig en ny, kun være muligt at betale med kontanter og MobilePay på diskoteket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Flyvende TM Tønder bankede fynboer

Trekantområdet

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Annonce