Annonce
Læserbrev

Diskotek skal have arbejdsro

Læserbrev: I et læserbrev forsøger Jens Jørgen Nielsen, Søndergade 7, Aabenraa, at kloge sig på drift af diskoteker.

Han mener, at Aabenraa næppe er stor nok til driften af to diskoteker, idet det nu er vinbarer og cocktailbarer, der er in blandt de unge, hævder han.

Det har jeg ikke forstand på, men det må være op til den, der investerer i og driver diskoteker at afgøre, om man vil investere eller ej.

Men jeg tror på, at der er plads til to diskoteker i Aabenraa, idet byen mere og mere udvikler sig til en uddannelsesby.

Aabenraa skal have tilbud til unge, så man ikke nødvendigvis behøver at køre udenbys.

Det ene diskotek bør ligge i midtbyen.

Derfor håber jeg, at der findes frem til en løsning, som betyder, at Seven kan forblive på den nuværende placering i Søndergade.

Lokalplanen, hvor diskoteket ligger, skal godkendes, og diskotekets placering skal lovliggøres.

Men hvor er det ærgerligt, at sagen om Diskotek Seven har udviklet sig, som den har, med efterhånden et hav af verbale overfald på ejeren, og senest med Jens Jørgen Nielsens regnskabsanalyse, hvori han konkluderer, at Diskotek Seven ikke har nogen forretningsmæssig værdi.

En meget hård og sikkert også en forhastet konklusion.

Diskotek Seven skal have arbejdsro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce