Annonce
forside

Diskoteker i Aabenraa

Annonce

Læserbrev: Torsdag i sidste uge blev der afholdt en workshop på rådhuset med deltagelse af nogle unge fra henholdsvis Campusrådet & §17 stk. fire-udvalget samt restauratører i byen og enkelte bygningsejere.

Efter en kort præsentation fra Aabenraa Kommune og Campusrådet startede diskussionen i tre arbejdsgrupper, hvor alle havde ordet. Som repræsentanter for bygningsejerne gjorde vi gældende, at beboerne i indre by naturligvis også havde krav på nattesøvn torsdag, fredag og lørdag, hvorfor diskoteker efter vores opfattelse kun måtte etableres med en passende afstand til beboelse.

I virkeligheden er opgaven med placering af diskoteker enkel:

1) naturligvis skal unge have mulighed for at gå på diskoteker og 2) naturligvis skal beboerne i indre by have deres nattesøvn.

Beviset for, at det er muligt at kombinere disse to, er Gazzværket på Gasværksvej. Hver gruppe skulle herefter komme med en konklusion, hvoraf det fremgik, at alle tre havde området Madevej, H.P. Hanssensgade og Gasværksvej som bedste område, idet området er i gåafstand til Gazzværket og med god afstand til beboelse.

Det kom frem, at grunden umiddelbart ved siden af Gazzværket i nær fremtid bliver rømmet, og det vil være et ideelt sted til at drive et diskotek, da det sammen med Gazzværket kunne markedsføre Aabenraa som et godt sted at "gå i byen".

Denne løsning vil formentlig også kunne samle byrådet, da Socialdemokratiet og De Konservative hele tiden har været modstandere af placering af diskoteker i beboelsesområder i indre by.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce