Annonce
Indland

Disse hits lyttede vi mest til i sommer

Selv om sommeren har budt på stærke udenlandske hits, fylder fire danske mænd top-fem listen over de mest streamede Spotify-sange i Danmark i sommeren 2014.

»Du når det hele, men du nåede ikke i Kongens Have med mig,« synger TopGunn. Og mange danskere, der lytter til musik på den svenske netværksmusiktjeneste Spotify, har gjort det samme i løbet af sommeren.

TopGunns hit »Kongens Have« er nemlig sommeren mest streamede Spotify-sang i Danmark i sommeren 2014.

»Det er fedt at se, hvordan TopGunn med sit hit Kongens Have er strøget ind på en førsteplads over de mest streamede sommerhits i Danmark. Det viser, at danskerne fortsat er vilde med danske kunstnere,« siger Malin Cumzelius, der er PR-manager for Spotify i Norden.

På verdensplan er det skotske Calvin Harris, som stryger helt til tops på Spotifys sommerhitliste med nummeret, der har den meget passende titel »Summer«.

Derudover har hele verden rystet de brune sommerstænger, når Ariana Grande og Iggy Azalea synger om de problemer, de har uden hinanden i sangen »Problem«, og når det canadiske band Magic! i bedste reggae-stil synger om at gifte sig med en bestemt pige, selv om hendes far er meget »Rude«.

Sidstnævnte nummer har danskerne også været vilde med. Nummeret er røget ind som sommerens nummer fem over de mest streamede sange i Danmark, selv om det nu i høj grad er mandlige danske kunstnere som Joey Moe, Lukas Graham og Burhan G, der ud over TopGunn, har lagt lyd til den danske sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce