Annonce
Tønder

DM i skak for seniorer kommer igen til Løgumkloster

Løgumkloster Skakklub stod i 2017 for DM i skak for seniorer, og nu har Dansk Skak Union bedt klubben om at gentage succesen i skolernes vinterferie næste år. Her en situation fra DM i 2017. Foto: Poulsten Holm Grabow
Annonce

Løgumkloster: Løgumkloster Skakklub skal næste år være vært for det officielle danmarksmesterskab for seniorer. 52 skakspillere i den modne alder mødtes tilbage i 2017 til danmarksmesterskabet i skak for seniorer i Løgumklosterog nu har Dansk Skak Union igen givet Løgumkloster Skakklub opgaven med at arrangere DM i skak for seniorer næste år.

I skaksammenhæng er man senior fra det år, man fylder 50; og der spilles i to grupper, hvor de ældste, der spiller i gruppen for 65-årige og derover, normalt er de fleste.

Løgumkloster Skakklub regner med, at man får nogenlunde samme deltagerantal til DM, der afvikles i skolernes vinterferie fra søndag den 9. februar til lørdag den 15. februar.

Begge regerende mestre fra sidste år har tilmeldt sig til at forsvare titlen; i den yngste gruppe er det Poul Rewitz, der spiller for Skakklubben af 1968 i Aarhus og i den ældste gruppe er det Jens Kølbæk fra Nørresundby.

Spillerne kommer fra hele landet, men en del lokale fra kommunens to skakklubber og fra resten af Syd- og Sønderjylland vil sikkert også deltage for at prøve kræfter med nye modstandere.

DM i skak for seniorer spilles af skakspiller over 50 år, der inddeles i to gruppe, hvoraf den ældste tæller spiller på over 65 år. Sidste års to danmarksmestre har allerede meldt deres deltagelse i Løgumkloster Skakklubs turnering på højskolen. Foto: Pouelsten Holm Grabow
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Gram Equipment går rettens vej for at få 650 mio. kroner efter skandalehandel: De kommer til at tilbagebetale uanset hvad

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand har fået sin sorte by

Danmark For abonnenter

Forstå skandalesagen om de udenlandske chauffører i slumlejr

Annonce