Annonce
Haderslev

DM kombineret med internationalt stævne på Tågerup

Der er præmier for 350.000 kr. ved det internationale stævne. Pressebillede
Absolute Horseshow i ridebanespringning bliver med både heste, ponyer, kæmpe rytterfest og awardshow. Tre mestre skal kåres først i august.
Annonce

Sommersted: Der er lagt op til et brag af et stævne, når Absolute Horses for niende gang er vært ved danmarksmesterskaberne i ridebanespringning. Stævnet holdes fra 31. juli til 4. august på Tågerup i Sommersted. Samtidig med mesterskaberne afvikles et internationalt stævne for både heste og ponyer.

Oven i det kommer en rytterfest med både Award-uddeling og optræden af stand up-komikeren Uffe Holm. Det hele har fået titlen Absolute Horseshow.

De seneste år har der været flere stævner på Tågerup, men i år har folkene bag Absolute Horses - brødrene Andreas og Christian Schou og Bo Kristoffersen – valgt at samle kræfterne om et enkelt stævne.

- Vi vil gerne holde stævnet på et unikt niveau, gøre det til et eksklusivt stævne, hvor rytterne er sultne efter at komme og ride, siger arrangørerne.

Der skal findes mestre i tre kategorier. Det er Stephex DM for senior og Agria DRF-mesterskaber for U21 og U18.

Torsdag er der første kvalifikation for U18 og U21 på forhindringer på henholdsvis 140 og 145 cm, og de rider begge finale lørdag over to runder. Her er der også en MA2*-klasse på 140 cm for ryttere fra de tre mesterskabsklasser, der ikke skal med i finalerne.

Der sættes punktum for mesterskabsdelen med seniorrytterne, der rider kvalifikation fredag på 150 cm og finale søndag, hvor første runde er på 150 cm og den anden på 160.

I år er lørdag blevet ungdommens dag for at give plads til den store Grand Prix-klasse for de internationale ryttere søndag.

Selvom mesterskabet og de internationale klasser kører de samme dage, er det to selvstændige stævner.

Det internationale stævne består af tre dele: CSI2*, CSIYH for fem-, seks- og syvårs heste og CSIP for ponyer.

De seneste år er rytterfesten holdt i teltet ved ridehallen, men i år er man tilbage i den store hal. Det sker for at højne niveauet og skabe et eksklusivt arrangement, hvor arrangørerne håber mange deltagere. Festen holdes fredag 2. august.

Under rytterfesten vil der også være uddeling af Awards. Der nomineres tre i hver af de mange kategorier, og det afsløres så under festen, hvem der skal have priserne.

På stævnepladsen vil der som tidligere år være udstillere.

Der bliver rigeligt at se på ved stævnet på Tågerup. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Irene tog springet før denne uges massefyringer på Danfoss: - Jeg ville ikke være en af de sidste tilbage

Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce