Annonce
Esbjerg

DM-sølvmedalje til Esbjerg Golfklubs seniorhold

Hele holdet samlet med DM sølvmedaljerne rundt om halsen. Pressebillede

Esbjerg: DM finalespillet for seniorhold, der blev afviklet i Gilleleje Golfklub gav sølv til Esbjergs golfere. Tidligere på året vandt Esbjerg Golfklub suverænt deres pulje og var derfor blandt de fire puljevindere som spillede semifinale kampe om pladserne i årets finale.

De sidste to sæsoner er det blevet til bronze, og holdet var derfor ekstra opsat på en semifinalesejr over Helsingør Golfklub. En tæt spillet semifinale blev vundet med 10-4 og de rutinerede seniorer fra Esbjerg var klar til finalen mod vinderen af den anden semifinale Furesø Golfklub.

Finalen blev en hård fight og allerede fra start så det skidt ud for de vestjyske spillere. Halvvejs i finalen var alle spillere hårdt presset og finalen ender med en sejr til Furesø Golfklub med cifrene 10-4.

Følgende spillere var i finaleweekenden en del af Esbjerg Golfklubs seniorhold Lars Juhl (spillende holdkaptajn), Hanne Halkjær, Rene Michelsen, Lars Jørgensen, Henrik Søndergaard, Johan Budtz Pedersen, Helena Svejgaard og Klaus Skeem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce