Annonce
Sydjylland

DMI varsler om endnu en weekend med kraftig blæst

Fra lørdag aften varsler DMI endnu engang om kraftig blæst, som kan resultere i forhøjet vandstand. Arkivfoto: Michael Staudt.
DMI varsler i denne weekend endnu engang om voldsomt vejr med vindstød af stormstyrke. Ved kysterne kan det nå op på vindstød af stærk storm. Det kan resultere i forhøjet vandstand ved både Vadehavet og den Centrale vestkyst.
Annonce

Voldsomt vejr: Sidste søndag blev Danmark ramt af kraftig blæst og forhøjet vandstand mange steder. Det resulterede blandt andet i flere aflyste færge- og flyafgange. Og allerede en uge efter, at landet sidst blev ramt af kraftig blæst, ser det ud til at gentage sig.

DMI har således udsendt et varsel om voldsomt vejr, som flere steder vil være med hård kuling fra sydvest, vindstød af stormstyrke og ved kysterne og lokalt op til en stormende kuling og vindstød af stærk storm. Især den jyske vestkyst vil blive ramt.

Der er varslet vindstød af stormstyrke fra lørdag aften omkring klokken 22 og det meste af søndag.

Den kraftige blæst kan resultere i forhøjet vandstand, som ved vadehavet forventes at ligge på mellem 240 og 270 cm, og ved den Centrale vestkyst vil ligge på mellem 190-220 cm.

Udover kraftig blæst kan man også se frem til større mængder regn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Annonce