Annonce
Kolding

DN Group bygger tre domiciler i Kolding i løbet af næste år

DN Group har blandt andet opført Vetaphones nye domicil på Fabriksvej, og i løbet af 2018 tager DN Group første spadestik til tre nye domiciler i Kolding. Arkivfoto: Martin Ravn

Byggefirmaet DN Group havde travlt i 2017, og firmaet fortsætter i samme høje tempo i 2018 og vil næste år bygge tre domiciler i Kolding.

Annonce

Kolding: I løbet af 2018 tager DN Group første spadestik til tre nye domiciler i Kolding-området. Det er store boligprojekter omkring Aarhus og København, der fylder mest hos DN Group, men på hjemmebanen har de også travlt med erhvervsbyggeri.

Firmaet gør klar til at bygge et nyt domicil på Birkemose Allé, hvor det i forvejen er ved at bygge nyt domicil til revisionsfirmaet Beierholm.

Det andet kontorhus skyder op på Trindholmsgade helt ud til Kolding Å ved siden af Falck-stationen. Det er også DN Group, der står bag byggeriet af IBA Erhvervsakademi Kolding på modsatte side af vejen, hvor byggefirmaet også opfører cirka 140 boliger, der fordeler sig på 94 ungdomsboliger og 33 familieboliger.

Derudover vil firmaet også opføre et domicil til selv i Kolding. Firmaet er vokset med 12 medarbejdere det seneste år, og der er ikke plads i de lejede lokaler på Nytorv. Men hvor byggefirmaet får adresse er ikke helt afklaret endnu.

- Vi gør meget ud af at være stærke i Kolding, der er vores hjemmebane. Der skal vi være det foretrukne firma.

Henrik Nielsen, der er salgs- og udviklingsdirektør i DN Group.
Annonce

Vi stå stærkt "hjemme"

Byggeriet på Birkemose Allé bliver på 1400 kvadratmeter, og den nederste etage er solgt, og første salen skal udlejes. På Trindholmsgade bliver der efter planen opført et kontorhus i fire etager, hvor der er plads til cirka 120 medarbejdere, og bygningen er allerede lejet ud, lyder det fra salgs- og udviklingsdirektør i DN Group Henrik Nielsen.

- Vi gør meget ud af at være stærke i Kolding, der er vores hjemmebane. Der skal vi være det foretrukne firma. Det betyder noget, at vi står stærkt i vores egen by, når vores kunder kommer på besøg. Så skal det være vores skilte, de ser, siger Henrik Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce