Annonce
SønderjyskE Ishockey

Dobbelt målscorer vil have mere: - Vi skal have en finale mere i år

Efter sejren kunne Steffen Frank (nummer tre fra venstre) og holdkammeraterne synge nationalsangen for fuld udblæsning. Foto: Jacob Schultz
SønderjyskE's Daniel Nielsen kunne slet ikke lade være med at smile efter SønderjyskE's triumf i Continental Cup. Han mener, guldet giver energi til ham og holdet.
Annonce

SønderjyskE: Daniel Nielsen lignede en, der kommer til at smile uafbrudt i minimum et par døgn.

Smilet var som skåret i det barberede ansigt. Umuligt at pille af.

Det er der nu heller ingen grund til efter den bedrift.

- Det er svært at sætte ord på. Vi er sindssygt glade og tilfredse med den her weekend. Vi kom ind til weekenden med den indstilling, at vi skulle vinde. Vi er det første danske hold, der gør det. Vi er i historiebøgerne, det er fandeme stort, sagde Daniel Nielsen, efter at SønderjyskE med en 3-1-sejr over Cracovia Krakow havde sikret sig guldet i Continental Cup.

Som det første danske hold nogensinde, har SønderjyskE vundet en international titel.

Daniel Nielsen blev med to scoringer afgørende søndag eftermiddag. Nu skal han sammen med holdkammeraterne spille Champions League i næste sæson.

- Jeg tror slet ikke, vi har haft de tanker endnu, sagde han storsmilende.

- Vi er super stolte over at skulle repræsentere holdet i Champions League. Men vi har en meget vigtig sæson, som vi skal tilbage til, mindede han om.

SønderjyskE møder Rungsted allerede på tirsdag. Og selvom weekendens triumf skal fejres, så bliver fokus hurtigt rettet mod den hjemlige turnering igen.

- Vi skal have en finale mere i år, det er helt sikkert, lød det fra Daniel Nielsen.

Det er kæmpestort. Dem, der har forstand på hockey, ved godt, hvor stort det er.

Steffen Frank, SønderjyskE-spiller

Annonce

Underdog-sejr

Da kampen var færdig, skøjtede Steffen Frank straks ned til Nicolaj Henriksen. Og det var ikke tilfældigt, at han var den første, der fik et kram.

- Han stod godt i dag, og han har stået godt i de sidste fem uger, hvor Patrick (Galbraith, red.) har været ude. En god målmand i sådan nogle kampe her, som minder om slutspillet, er vigtigt. Han vil sikkert sige, at det er på grund af os, at han står godt. Men jeg synes, at han stod fantastisk i dag, sagde Steffen Frank efter sejren over Krakow.

- Vi har troet på det hele tiden. Vi var nok lidt underdogs, for Nottingham og Grodno var klare favoritter.

Steffen Frank har nu - ligesom træner Mario Simioni - vundet både guld, sølv og bronze i Continental Cup.

- At få guldet er fedt. Det er stort, at vi er det første danske hold, der vinder det. Vi var også første danske hold, der vandt en medalje dengang i 2011. Det er kæmpestort. Dem, der har forstand på hockey, ved godt, hvor stort det er, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce