Annonce
Sydjylland

Dobbeltdrab på Sjælland: Den ene kvinde er fra Varde

Blomster og lys lagt ved gerningssteder for kvindemordet i Kundby, lørdag den 16. november 2019. En 39-årig mand skal sidde varetægtsfængslet indtil foreløbig 12. december sigtet for tidligt fredag morgen at have dræbt to kvinder med "et hidtil ukendt antal knivstik" i henholdsvis Ruds Vedby og Kundby. Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Den ene af kvinderne, som fredag morgen blev fundet dræbt i Kundby på Sjælland, er oprindeligt fra Varde. Den mistænkte i sagen, en 39-årig mand, er blevet varetægtsfængslet i omkring fire uger.
Annonce

Drab: Den ene af kvinderne, som fredag morgen blev fundet dræbt på Sjælland, er fra Varde. Ifølge B.T. er der tale om en 35-årig kvinde, som hedder Jeanette Rømer Hansen.

Fredag morgen rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi samt Midt- og Vestsjællands Politi ud til to adresser i henholdsvis Ruds-Vedby og Kundby. I Ruds-Vedby fandt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en dræbt 31-årig kvinde.

I Kundby fandt Vestsjællands Politi 35-årige Jeanette Rømer Hansen, som ifølge sigtelsen skulle være dræbt fredag morgen omkring klokken 6 efter et ukendt antal knivstik.

Jeanette Rømer Hansen er oprindeligt fra Varde, men er senere flyttet til Kundby. Ifølge B.T. har hun tidligere været kærester med den mistænkte i sagen, 39-årige Martin Degn. Han blev anholdt klokken 06.07 fredag morgen.

Politi og teknikere arbejder i Kundby. To kvinder er fundet dræbt på adresser i henholdsvis Ruds Vedby og Kundby på Sjælland fredag den 15. november 2019. En 39-årig mand er anholdt i sagen. Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Annonce

Varetægtsfængslet

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var det Martin Degn selv, der 04.30 tilkaldte politiet efter drabet på den 31-årige kvinde, Line Messerschmidt, som ifølge B.T. er søster til folketingsmedlem Morten Messerschmidt. Politiet forsøgte at tale ham væk fra adressen, så der kunne foretages en anholdelse, men mistede forbindelsen til den pågældende.

- Den næste gang, vi hører fra den mistænkte, bekræfter han over for os, at der er begået noget nyt, fortæller Brian Bang-Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi på et pressemøde fredag.

Martin Degn er ifølge B.T. blevet varetægtsfængslet indtil den 12. december, fordi der er begrundet mistanke om, at den mistænkte er skyldig i vold med døden til følge samt drab. Selv har den 39-årige nægtet sig skyldig i drab, men erkender vold med døden til følge.

Anklager har anmodet om, at den 39-årige skal mentalundersøges.

Der er ikke navneforbud i sagen, og de pårørende til de dræbte er underrettet.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Kurt Beier slipper for tiltale for menneskehandel: - Det skriger til himlen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politiet tiltaler Kurt Beier for groft ågeri i sag om slum-lejr: Kræver fængselsstraf

Varde

Blåvand har fået sin sorte by

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Danmark

Udenlandske turister fravælger Danmark: Venstre opfordrer til at fjerne seksdages-regel omgående

Danmark For abonnenter

Forstå skandalesagen om de udenlandske chauffører i slumlejr

Annonce