Annonce
Kolding

Doctor Django and his Nurses indtager Jazz to Go

Doctor Django and his Nurses spiller i forbindelse med Jazz to Go en live streamingkoncert den 15. juli. Foto: Ole Elmstrøm.
Annonce

Kolding: Hos Jazz i Trekanten blev koncertkalenderen vendt op og ned af Covid-19, men takket være lanceringen af "Jazz to Go" kan koncerterne nu opleves ved hjælp af livestreaming på Facebook og Youtube.

Siden begyndelsen af maj har Jazz i Trekanten hver onsdag sendt en streamingkoncert i samarbejde med Kolding Egnsteater og Jazz Danmark. Onsdag den 15. juli kl. 20.00 indtager Doctor Django and his Nurses livescenen.

Doctor Django and his Nurses spiller originalmusik og indeholder elementer af jazz, blues og progressive toner. De sidste par år har bandet turneret i Frankrig og Tyskland med ganske få koncerter i Danmark. Nu giver streamingmediet mulighed for, at et bredere publikum kan opleve gruppen.

Normalt er gruppen en kvartet, men denne aften spiller de som trio med Doctor Django på violin og vocal, Enrico Rosa på guitar og Henrik Nielsen på trommer og percussion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce