Annonce
forside

Dominerende skilt på 3F's ejendom

Læserbrev: Min byrådskollega Jens Bundgaard Nielsen (JBN), Enhedslisten, har svært ved at forlige sig med, at et flertal i byrådet gav dispensation til, at boligselskabet Domea må anbringe et logo øverst oppe på sin nye bygning på Haderslevvej.

Han henviser til lokalplanens bestemmelser, men fortier, at lokalplanen ikke er en hindring for opsætning af dette logo.

JBN mener, at logoet vil komme til at virke meget dominerende.

Vil JBN se dominerende skiltning, synes jeg, han skal se på de meget dominerende reklameskilte på fagforbundet 3F`s ejendom på H.P. Hanssensgade.

Jeg har udtalt, at logoet også kan virke som en form for vejviser, ikke for beboerne, som JBN ironisk antyder, men for de mange trafikanter, der kommer ind til Aabenraa fra Løgumklostervej.

JBN går så vidt som til at antyde, at jeg anser de råd, der kommer fra forvaltningen, som det rene nonsens. Også dette er sludder og vrøvl.

Byrådet skal ikke bare nikke og sige ja og ammen til alt, hvad forvaltningen måtte foreslå, for hvad skal vi så med byrådet?

Vi har altså ikke embedsmandsstyre, men derimod politisk styre, og et markant flertal i byrådet valgte at give tilladelse til opsætning af logoet, og det synes jeg, at JBN skal respektere.

Jeg håber hermed, at JBN fra Enhedslisten vil stoppe sin skiltekrig og acceptere, at demokratiet har talt og besluttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Ugen i billeder: Så du det?

Annonce