Annonce
forside

Dommer afbrød Røddings udekamp

RØDDING: Serie 2-opgøret mellem Midtals og Rødding endte i dramatik, som til sidst fik dommeren til at afbryde kampen.

Et frispark til Rødding små 20 minutter før tid var startskuddet til dramatikken. En spiller fra Midtals IF valgte at spytte efter en spiller fra Rødding IF og fik tildelt det røde kort af dommeren for usportslig opførsel. Men spilleren nægtede at forlade banen, og forlod den først minutter senere, efter utallige påpegninger af dommerne.

Hurtigt derefter blev spillet sat i gang igen, og Rødding IF fik igen tildelt et frispark. Flere spillere fra Midtals IF begyndte så at påtale dommeren med fornavn. Dommeren gav advarsler, men da det ikke stoppede, blev Midtals-træner bortvist fra banen.

Det fik den tidligere udviste spiller fra Midtals til at løbe ind på banen og begyndte at råbe af dommeren, der ikke havde andet valg end at afbryde kampen.

- Det er en uheldig situation, fortæller Røddings træner, Jan Olesen, der mener, at kampen løb af sporet. Han påpeger dog, at der ingen konflikt var mellem holdene efter kampen.

Nu venter de to hold på DBU's dom.

Midtals IF - Rødding IF 1-1 (Afbrudt i det 74. minut)

Fodbold, serie 2: Mål: 1-0 (64.), 1-1 (68.)

st

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce