Annonce
Haderslev

Domsognet aflyser arrangementer

Annonce

Haderslev: Forlængede restriktioner har fået Haderslev Domsogn til at aflyse alle arrangementer, der ikke har med gudstjenester at gøre frem til efter uge syv.

Domsognets præster og personale har vurderet, at det er det mest forsvarlige i forhold til situationen med coronavirus.

Kort før juleaften blev retningslinjerne for Folkekirken ændret, hvilket medførte forkortede gudstjenester og ingen fællessang i kirkerummet. Den 6. januar meldte Kirkeministeriet flere nye restriktioner ud, der blandt andet betød, at kvadratmeterkravet for de enkelte personer i kirkens lokaler gik fra fire til syv en halv.

Derfor kan der nu være færre kirkegængere til gudstjenesterne i både Domkirken og Hertug Hans Kirke – nærmere bestemt 138 i Domkirken og 24 i Hertug Hans Kirke.

Som noget helt nyt blev fritagelsen fra forsamlingsforbuddet ændret til kun at gælde ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Derfor er alle andre arrangementer i Domsognet blevet aflyst, da de nu er underlagt forsamlingsforbuddet på fem personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Annonce