Annonce
Esbjerg

Donation til Aktiv Fritid

Aktiv Fritid har modtaget en donation på 50.000 kroner, blandt andet til at støtte ordningen med kørekort til svømmehallen. Arkivfoto: Louise Koustrup
Annonce

Esbjerg Kommune: Coronakrisen har betydet, at de børn, der er tilknyttet Aktiv Fritid, har måttet undvære deres aktiviteter. Nu begynder det at lysne, men det er stadig ikke alle, der er kommet i gang igen.

For at få gang i flere børn er der netop blevet oprettet to nye udendørs initiativer, nemlig fitness uden redskaber og basketball.

- Vi har nogle fantastiske fritidsguider, og de er supergode til at komme med initiativer, og der er heldigvis kort fra tanke til handling. Vi prøver så godt, vi overhovedet kan, at holde modet oppe hos de udsatte børn og unge i denne tid, siger Karin Schwartz, der er fritidskoordinator ved Esbjerg Kommune.

Aktiv Fritid netop har modtaget en donation på 50.000 kroner fra Alice og Tage Sørensens Fond til Fritidsbutikken i Veldtofte og til ordningen med svømmekørekort.

- Vi er meget glade for donationen, og det viser igen, at folk godt gider spytte i kassen, når det er til et godt formål, og pengene går krone for krone direkte til de børn, der har brug for hjælp, siger Karin Schwartz./JEO

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce