Annonce
Haderslev

Donut Pal: Haderslev får butik fyldt med donuts

Vildana Susic til venstre er indehaver af den nye donutbutik, Donut Pal, der åbner i slutningen af oktober. Hun skal lave de mange donuts, mens Erna Salcinovic skal stå for salget i butikken på Torvet 14c. Foto: Stine Hygum
Hvis alt går efter planen, så åbner Vildana Susic "Donut Pal" på Torvet i slutningen af oktober, hvor hun vil sælge donuts.

Haderslev: I løbet af de seneste måneder er donuts pyntet med flot glasur, chokolade og andre lækkerier blevet mere og mere populære. Billeder af  donuts har bredt sig som en steppebrand på de sociale medier og flere steder i landet har lækre donuts sommeren over skabt lange køer ude foran butikkerne.

Nu er det Haderslevs tur til at få en donutbutik.

Hvis alt går efter planen, så åbner Vildana Susic "Donut Pal" på Torvet 14c i slutningen af oktober. Først skal lokalet restaureres - og der skal sættes et køkken ind, hvor der skal trylles donuts frem.

- Jeg har altid drømt om at åbne en butik med søde sager, siger Vildana Susic, der oprindeligt stammer fra Bosnien, men som i de seneste otte år har boet i Tønder.

- Jeg kan selv godt lide donuts og har fået rigtig god respons, når jeg har lavet dem til min familie og venner. Mine tre børn elsker dem. Jeg kan bare godt lide at bage - og gør det hele tiden. Og nu er donuts bare blevet rigtig populære, siger hun og smiler.

Navnet "Donut Pal" håber hun, at byen vil tage godt imod:

- Det er din lokale donut-ven, siger hun med et smil.

Annonce

15-20 slags

Det er Vildana Susic skal i køkkenet. Hun skal pynte de mange forskellige donuts, som man kommer til at finde hos Donut Pal.

- Vi kommer til at have mellem 15 og 20 forskellige donuts, måske mere, siger Erna Salcinovic, der er Vildana Susics veninde og som kommer til at sælge de mange forskellige donuts.

Der er enighed om, at de mange donuts ikke skal være alt for søde.

- Vi vil gerne have sådan en balance, så det ikke bliver for sødt, siger Vildana Susic.

De kommer ikke kun til at være pyntet med Mars og Snickers på de mange donuts.

- Jeg kommer også til at lave en med en kiks fra Bosnien, der hedder Plazma. Den er heller ikke alt for sød, siger Vildana Susic.

Selvom både Vildana Susic og Erna Salcinovic bor i Tønder, så var Vildana Susic ikke i tvivl om, at Haderslev var byen, hvor hun ville åbne sin forretning:

- Haderslev er en større by - og det her lokale, det er helt perfekt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce