Annonce
Debat

Dorrit Knudsen spildte en masse offentlige midler

Læserbrev: Min ellers så gode byrådskollega Dorrit Knudsen (A) satte spørgsmålstegn ved vores borgmester, Thomas Andresens (V), og forvaltningens dømmekraft, da de afviste hendes klage over ikke at kunne deltage virtuelt fra hjemmeadressen i et byrådsmøde.

Der blev givet en god og fyldestgørende forklaring på, hvorfor det ikke kunne lade sig gøre, men alligevel valgte Dorrit Knudsen at sende en forespørgsel til indenrigsministeren, som sendte det videre til Ankestyrelsen som en klage. Dette yderligere til trods for at proceduren omkring afholdelserne af byrådsmøderne var aftalt med alle gruppeformændene forinden. Altså var det primært et spørgsmål mellem Erik Uldall (Socialdemokratiets borgmesterkandidat, red.) og Dorrit Knudsen.

Hvor er det ærgerligt ikke at stole på vores dygtige stab omkring os - nu har det kostet offentlige midler og masser af spildt arbejdstid, som kunne være brugt meget bedre.

Annonce

Og det endte endda med, at da Dorrit Knudsen ikke fik lov til at deltage hjemmefra, at 3. suppleanten, Theis Kylling Hommeltoft, meget belejligt blev sat ind og kunne tale sin sag om vinterbadefaciliteter på Sønderstrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce