Annonce
Trekantområdet

Dorthe Gerlach og Poul Krebs på plakaten: Snart begynder billetsalget til Strib Vinterfestival

Poul Krebs har tidligere spillet på Strib Vinterfestival, og i 2021 er han tilbage på plakaten. Arkivfoto
Det er helt bevidst, at billetterne ikke sættes til salg lige så tidligt som sidste år, forklarer formand Jørgen Rahbek.
Annonce

Strib: Den 15. september bliver partout-billetsalget til Strib Vinterfestival skudt i gang.

Det er halvanden måned senere end sidste år, og det er helt bevidst med et håb om, at myndighederne i løbet af august vil opdatere forsamlingsrestriktionerne. På den måde kan arrangørerne få mere vished, inden billetterne sættes i omløb.

- Vi håber og tror jo på, at vi får lov til at afvikle Vinterfestivalen 2021, som vi plejer, men der svæver selvfølgelig en lille, mørk tvivlssky over os i øjeblikket. Vi holder et vågent øje med udviklingen og vil løbende forholde og tilpasse os den til enhver tid aktuelle corona-situation, siger GUF-formand Jørgen Rahbek i en pressemeddelelse.

Med afholdelse i februar er Strib Vinterfestival formentlig den eneste danske festival, der nåede at løbe af stablen, inden coronapandemien kom til Danmark.

- Og vi håber selvfølgelig, at vi får lov til et være med til at sætte gang i festivallivet igen, når vi når til februar 2021, siger Jørgen Rahbek, der også krydser fingre for, at publikum i ekstra høj grad vil støtte musikbranchen, herunder både musikere og leverandører med mere, ved at sikre sig en eller flere billetter til Strib Vinterfestival.

Annonce

Plakat næsten klar

Udover at billetsalget er på trapperne, er musikprogrammet også stort set på plads. Enkelte navne må endnu ikke blive offentliggjort, mens sløret godt må løftes for andre.


Vi holder et vågent øje med udviklingen og vil løbende forholde og tilpasse os den til enhver tid aktuelle corona-situation.

Jørgen Rahbek, formand for GUF


Først og fremmest får festivalen besøg af sangerinden Dorthe Gerlach med trio, som under Hush-navnet desværre måtte melde afbud i år.

Derudover er der H. P. Lange, som er tilbage efter nogle års pause. Grønlandske Rasmus Lyberth vil der også blive et gensyn med, ligesom der vil være det med sangeren Poul Krebs.

Samtidig lægger irske Eleanor Shanley endnu engang vejen forbi, denne gang flankeret af John Feeley.

Blandt de øvrige navne, der kan nævnes nu, er Fourth Moon med Ainsley Hamill, Laura Illeborg sammen med Knud Møller, The Grenadines, Oscar Danielson, Northern Assembly, Tobias Elof, The Consolation, Grassolin og Laura Oakes.

Fra den 15. september sælges der i alt 250 partoutbilletter til 710 kroner stykket, og salget fortsætter til en normalpris på 790 kroner, når disse er udsolgt. Salget af enkeltbilletter starter fredag den 27. november.

Salget foregår på festivalens hjemmeside, www.strib-vinterfestival.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce