Annonce
Varde

Dortes mand har sclerose – derfor cykler hun for at samle penge ind

Dorte Larsens mand har sclerose. Derfor cykler hun for at samle penge ind til at forske i sclerose. Kirsten Bak Hansen fra Sig er også med på holdet. PR-foto
Dorte Larsen fra Ansager deltager i Scleroseforeningens event ”Cykelnerven” for at samle penge ind til yderligere forskning i sclerose.
Annonce

Ansager: Umiddelbart efter, at Tour de France feltet har passeret fire af de legendariske bjergetaper til september, kommer 250 danske cykelamatører, der tramper i pedalerne for at samle ind til scleroseforskning.

Imellem de 250 er Dorte Larsen, hvis mand er ramt af sygdommen.

-Jeg har sclerose tæt inde på livet, da min mand har sclerose. Han er på nuværende tidspunkt så heldig, at medicinen gør, at han ikke har haft attaks siden han fik diagnosen. Men det er en "økse" at have hængende over hovedet - man ved, den er der, men man ved bare ikke, hvor skarp den er, og hvornår den hugger til, siger hun og fortsætter:

- Jeg synes, det er en fantastisk kombination at gøre noget godt for sin egen krop og psyke samtidig med, at man sammen med et godt hold samler penge ind til et godt formål. Jeg er bidt af en gal cykel, og har siden jeg begyndte at cykle i 2004 tilbagelagt rigtig mange kilometer - deriblandt flere ture i bjerge. Jeg synes, det er dybt fascinerende. Både naturoplevelsen, men også præstationen ved at kunne køre op ad bjergene.


Jeg har sclerose tæt inde på livet, da min mand har sclerose. Han er på nuværende tidspunkt så heldig, at medicinen gør, at han ikke har haft attaks siden han fik diagnosen.

Dorte Larsen


Kirsten Bak Hansen fra Sig cykler også for den gode sag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce