Annonce
Sønderborg

Dorthe Hartmann er død

Dorthe Hartmann med sin far, som i morgen skal sige farvel til sin datter. Privatfoto
Annonce

Nekrolog:  Dorthe Eleonore Hartmann, Vibevej, Augustenborg, er død, 56 år.

Dorthe Hartmann voksede op på Vibevej i Augustenborg. Som voksen flyttede hun til Haderslev med sin mand og tre børn. Da hun blev skilt, flyttede hun tilbage til Vibevej i Augustenborg, hvor hun indtil sin død boede overfor sit barndomshjem.

Dorthe Hartmann blev som nyuddannet lærer ansat som ungdomsskoleinspektør på Tyrstrup Ungdomskole. Dorthe Hartmann var de senere år lærer på Dybbøl-Skolen.

Venner og familie beskriver Dorthe Hartmann som livsglad og rummelig. Hun var altid i godt humør, og hendes hjerte kunne rumme alle. Hun satte altid alle andres problemer højere end sine egne, og gjorde alt for at rådgive og vejlede folk ud af deres problem.

Dorthe Hartmann var meget aktiv i lokalsamfundet, da bestyrelsesarbejde, og det at hjælpe og gøre en forskel, betød meget for hende. Hun var aktiv i bestyrelsen for SuperBrugsen i Augustenborg.

Dorthe Hartmann efterlader to drenge og en pige samt barnebarnet Noah på seks år. Hun havde set frem til at blive farmor igen, da endnu et banebarn kommer til verden indenfor kort tid.

- Hun var så glad for livet. Hun elskede og værdsatte hver eneste dag. Vores mor - er ligesom alle andre mødre - den bedste i hele verden, og det gør så ufatteligt ondt det hele, fortæller familien.

Sammenholdet i familien var nært, og det var Dorthe Hartmann, der stod for sammenkomsterne. Hver fredag spiste familien sammen, og hver søndag blev der gået tur.

Dorthe Hartmann besøgte også sin datter, mens datteren var bosat i New Zealand. Her tog hun på en backpackertur en måned.

Dorthe Hartmann fik konstateret kræft i 2018, og for en måned siden blev hun erklæret uhelbredeligt syg. Hun døde den 12. juni.

Dorthe Hartmann blev bisat fredag den 19. juni fra slotsgården i Augustenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce