Annonce
Navne

Dorthe og Nina er enige: - Det er en stor ære at blive inviteret

Ejer af kulturstedet Krusmølle ved Aabenraa, Nina og Henrik Loff, er inviteret med til gallaforestillingen, fordi de både gør meget for den sønderjyske madkultur, bakker op om de lokale events og laver en masse kulturelle events på Krusmølle. Privatfoto
Eventmanager Dorthe Hilbig og medejer af Krusmølle Nina Loff troede begge, at der var nogen, der tog gas på dem, da de fik invitationen til gallaforestillingen i Det Kongelige Teater. De er stolte og beærede over at være udvalgte.
Annonce

Aabenraa: De er begge to kendte som engagerede ildsjæle i Aabenraa, og nu bliver eventmanager i Shop i City Aabenraa, Drothe Hilbig, og medejer af Krusmølle, Nina Loffs store indsats for kulturlivet belønnet med en helt speciel invitation. De er nemlig to af de tre, som Aabenraa Kommune har valgt at invitere til den store gallaforestilling i Det Kongelige Teater, som sætter markeringen af 100-året for Genforeningen i gang på fredag den 10. januar.

- Det var en kæmpe overraskelse at få den invitation, for hvorfor skal jeg med? Det har jeg ikke spurgt om. Jeg skyndte mig bare at sige ja, for jeg skulle ikke risikere, at der var nogen, der fandt ud af, at det var en fejl, griner Dorthe Hilbig.

Nina Loff troede også, at det var fis, for hun havde heller ikke set det komme, men også hun er stolt og beæret over at blive inviteret.

- Jeg plejer at være vedhæng til Henrik, så jeg var helt oppe og køre over, at det var mit navn, der stod først. Det er Nina Loff med ledsager. Det er jeg enormt beæret over, og jeg er meget rørt over at blive udvalgt, for det bliver jo fantastisk at være en del af. Jeg er jo ikke født i Sønderjylland, og derfor er det enormt fedt, at det lige er mig, for jeg er sønderjyde af hjertet og synes, at den her fejring af Genforeningen er en stor begivenhed, fortæller Nina Loff.

Eventmanager ved Shop i City Aabenraa, Dorthe Hilbig, er én af de tre, som Aabenraa Kommune har valgt som gæst. Det sker på grund af hendes store arbejde med at arrangere kulturelle events. Privatfoto
Annonce

Hvad tager man på?

Hvor den lange gallakjole og smokingen allerede hænger klar hjemme hos Dorthe Hilbig, som genbruger fra det nylige kobberbryllup, så er Nina Loff i syv sind og har endnu ikke fundet den kjole, hun skal havde på.

- Jeg kan godt mærke, at panikken begynder at brede sig, for hvad filan tager man på. Jeg er helt på bar bund og ret stresset over det, men jeg har jo været fokuseret på jul siden august, så det er først nu, at jeg har haft tid til at tænke på det, fortæller hun.

Dorthe Hilbig føler sig til gengæld lidt ligesom Pretty Woman i den scene, hvor hun skal i operaen for første gang. Den lokale eventmanager har nemlig aldrig været i Det Kongelige Teater og glæder sig derfor ekstra meget til oplevelsen.

- Jeg har sommerfugle i maven, og jeg glæder mig helt helt vildt. Til at se forestillingen, men også til alt det omkring den. At få lov til at være en del af det er enormt spændende, og jeg ser det som et skulderklap, så vi vil gøre os umage for at tage os godt ud og repræsentere Sønderjylland, fortæller Dorthe Hilbig.

Begge er også inviteret til festgudstjenesten i Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke søndag den 12. januar, hvor 100-året for Genforeningen også fejres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce