x
Annonce
Sport

Doublernes nedtur fortsætter i Denmark Open

Arnd Wiegmann/Reuters
Alle de fem danske badmintondoubler i Denmark Open er ude af turneringen efter første runde.

Det har bestemt ikke været en fordel at spille på hjemmebane for de danske doubler i det igangværende Denmark Open.

På banerne i Odense røg de to herredoubler og en damedouble tirsdag ud i første runde, og onsdag fulgte de sidste to damedoubler med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen samt Amalie Magelund og Freja Ravn.

Det førstnævnte par tabte i to sæt med cifrene 9-21, 10-21 til Yuki Fukushima og Sayaka Hirota fra Japan.

- Vi havde glædet os rigtig meget til at spille. Det er fedt at være i Odense, og vi ville gerne gøre det godt, men det kom ikke ud gennem ketsjeren, og det er super ærgerligt, siger Sara Thygesen.

Danskerne forsøgte, men fandt aldrig løsningerne mod japanerne, der er andenseedede i turneringen.

Fruergaard og Thygesen kom foran 1-0 i første sæt, men det var også den eneste føring, de havde i sættet, som japanerne kørte i hus med hurtigt og sikkert spil.

I andet sæt kom danskerne bedst fra start og kom foran med 3-2 og 4-3, inden japanerne strammede grebet.

Midtvejs i sættet kom Fruergaard og Thygesen bedre med og med fire point i træk spillede de sig på 9-10. Men derfra trak japanerne sikkert fra igen.

- Jeg tror, det var en mental barriere. Vi vidste godt, hvad der skulle til for at presse dem og gøre dem nervøse, men benene var der ikke til at komme op og give den det sidste. Det kom ikke frem i dag, siger Maiken Fruergaard.

Amalie Magelund og Freja Ravn havde lidt bedre fat i det fjerdeseedede par fra Kina med Qing Chen Chen og Yi Fan Jia i deres førsterundekamp.

Danskerne hev flere fine dueller op ad lommen - specielt i første sæt - men det var ikke nok mod de stærke kinesere, der vandt kampen med 21-16, 21-8.

Herredoublerne med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen samt Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen tabte tirsdag deres førsterundekamp. Det samme gjorde damedoublen med Christine Busch og Amalie Schulz, der var med i turneringen på et afbud.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Antallet af alvorligt syge coronasmittede syddanskere bliver ved med at stige

Leder For abonnenter

Det er ikke den ordentlige måde at gøre det på

Det er i modgang, man for alvor bekender kulør. Det gælder også i forretningslivet. Bestseller er en mastodont af en virksomhed, på mange måder et erhvervseventyr. Et fyrtårn for en generation af iværksættere. Derfor er det så meget desto mere forstemmende at se, hvordan virksomheden opfører sig. Coronakrisen rammer brutalt både store og små virksomheder. Enhver ansvarlig ledelse er nødt til at agere, og selvfølgelig skal der kigges på alle udgifter, når indtægtsgrundlaget pludseligt ændrer sig radikalt. Dansk erhvervsliv har vist sig fra en fornem side. Det gælder ikke mindst i form af en trepartsaftale, hvor alle tager ansvar og efter bedste evne – og støtte – forsøger at fastholde så mange på arbejdsmarkedet som muligt. Det er vigtigt for os alle og for vores evne til hurtigt at komme videre på den anden side. Bestseller fyrede alligevel 750 mand. Trepartsaftalen har ikke kunnet hjælpe alle og afværge alle nødvendige foranstaltninger. Fair nok. Det var dog en kende overraskende, at en så velkonsolideret virksomhed som Bestseller trak fyringskortet, da samfundet appellerede om sammenhold. Nu har Bestseller meddelt en række udlejere i landet, at man ikke betaler husleje indtil videre. Det er en uanstændig fremgangsmåde. Det kan ikke siges anderledes. Er situationen, at Bestseller ikke kan betale husleje lige nu, må man melde det ud. Så er situationen selvfølgelig en anden. Men er virkeligheden – og sådan ser det altså ud – at Bestseller udnytter sin størrelse og styrke til at tryne udlejere over hele landet, er der kun et godt råd: Gør den beslutning om. Bestseller er ikke alene. Jysk, Synoptik og Lagkagehuset dikterer også, at man vil have ændrede huslejevilkår. Brede skuldre forpligter. Brede skuldre giver ikke lov til at true sig til sin vilje. Brede skuldre forpligter til at beskytte dem, der har brug for det. En række udlejere, i Esbjerg og Kolding og mange andre steder, gør sådan. Går i dialog med lejere. Udskyder husleje. Dialog er nøgleordet. Man dikterer ikke. Coop og Salling Group har vist et forbilledligt samfundssind. Sørger for at betale regninger hurtigere end man kontraktuelt behøver. Det er ikke en lille ting – det er forbilledlig førstehjælp. Fordi man kan, skal man ikke nødvendigvis. Men man bør. Der er brug for det lige nu.

Annonce