Annonce
Sport

Doublernes nedtur fortsætter i Denmark Open

Arnd Wiegmann/Reuters
Alle de fem danske badmintondoubler i Denmark Open er ude af turneringen efter første runde.

Det har bestemt ikke været en fordel at spille på hjemmebane for de danske doubler i det igangværende Denmark Open.

På banerne i Odense røg de to herredoubler og en damedouble tirsdag ud i første runde, og onsdag fulgte de sidste to damedoubler med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen samt Amalie Magelund og Freja Ravn.

Det førstnævnte par tabte i to sæt med cifrene 9-21, 10-21 til Yuki Fukushima og Sayaka Hirota fra Japan.

- Vi havde glædet os rigtig meget til at spille. Det er fedt at være i Odense, og vi ville gerne gøre det godt, men det kom ikke ud gennem ketsjeren, og det er super ærgerligt, siger Sara Thygesen.

Danskerne forsøgte, men fandt aldrig løsningerne mod japanerne, der er andenseedede i turneringen.

Fruergaard og Thygesen kom foran 1-0 i første sæt, men det var også den eneste føring, de havde i sættet, som japanerne kørte i hus med hurtigt og sikkert spil.

I andet sæt kom danskerne bedst fra start og kom foran med 3-2 og 4-3, inden japanerne strammede grebet.

Midtvejs i sættet kom Fruergaard og Thygesen bedre med og med fire point i træk spillede de sig på 9-10. Men derfra trak japanerne sikkert fra igen.

- Jeg tror, det var en mental barriere. Vi vidste godt, hvad der skulle til for at presse dem og gøre dem nervøse, men benene var der ikke til at komme op og give den det sidste. Det kom ikke frem i dag, siger Maiken Fruergaard.

Amalie Magelund og Freja Ravn havde lidt bedre fat i det fjerdeseedede par fra Kina med Qing Chen Chen og Yi Fan Jia i deres førsterundekamp.

Danskerne hev flere fine dueller op ad lommen - specielt i første sæt - men det var ikke nok mod de stærke kinesere, der vandt kampen med 21-16, 21-8.

Herredoublerne med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen samt Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen tabte tirsdag deres førsterundekamp. Det samme gjorde damedoublen med Christine Busch og Amalie Schulz, der var med i turneringen på et afbud.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce