Annonce
112

Dræbt bilist er endnu ikke identificeret

Foto: Local Eyes
Den person, der søndag blev fundet død i en forulykket, brændende bil på Vranderupvej i udkanten af Kolding, er endnu ikke identificeret.

Kolding: Det er endnu ikke lykkedes Sydøstjyllands Politi at identificere den person, der søndag sidst på eftermiddagen blev fundet død i en brændende bil på Vranderupvej i Seest ved Kolding.

Søndag aften kunne politiet fortælle, at køretøjet næsten var helt brændt ud, så skaderne gjorde det svært at identificere den afdøde person, som sad i bilens førersæde.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Rune Keldsø, oplyste mandag formiddag, at personen endnu ikke er identificeret, selv om politiet arbejder på højtryk i sagen. Han forklarer, at man for eksempel stadig ikke ved, om det er en kvinde eller en mand, der sad i bilen.

Umiddelbart efter ulykken lød det fra politiet, at ulykken formentlig skete, da bilen kørte ind i et stort træ og derefter endte i en grøft, hvorefter den brød i brand. Ulykken skete muligvis, da bilisten ville foretage et højresving.

Ifølge Rune Keldsø er der tidligst noget nyt at fortælle om ulykken tirsdag formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Ribe Boldklub hædrede fire ildsjæle

Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Annonce