Annonce
Kultur

Drømmekoncert: Fredericianer kom på scenen med sit amerikanske idol

Camilla Kramer fra Fredericia på scenen i Amager Bio, hvor amerikanske Beth Hart havde håndplukket hende som support-navn. Privatfoto
Cammilla Kramer fra Fredericia har i årevis været stor fan af Beth Hart. Nu er Beth Hart også fan af Camilla Kramer.
Annonce

Fredericia: Scenen i Amager Bio er stor, og det anerkendte spillested er blandt dem, mange musikere kun drømmer om at komme til at spille.

I sidste uge stod fredericianske Camilla Kramer på scenen i Amager Bio. Her varmede hun op for sit største forbillede, den amerikanske sangerinde Beth Hart. Til amerikanerens store begejstring - og til fredericianerens overvældende glæde.

- Beth Hart er uden sammenligning mit største idol og forbillede, og jeg fatter nærmest heller ikke, at det rent faktisk er sket. Det var så vildt, siger Camilla, som dagen efter koncerten var mørbanket som efter et maratonløb.

Camilla Kramer mødte tilfældigt Beth Hart for nogle år siden. Af alle steder skete det på Samsø-færgen, hvor fredericianeren tog mod til sig og henvendte sig til amerikaneren. Beth Hart lyttede begejstret til lidt af Camillas sange, og de to har efterfølgende holdt kontakten via Beth Harts maneger - specifikt med en opvarmningstjans for øje, når amerikaneren næste gang skulle til Danmark.

- Så halvanden uge før koncerten fik jeg besked om, at nu var det nu. jeg både grinte og græd af glæde, siger hun.

Med så kort varsel var der ingen tid at spille, og fredericianeren - som nu bor i Købvenhavn - gik straks i gang med forberedelserne.

Camilla Kramer og Beth Hart mødtes backstage både før og efter koncerten, hvor den amerikanske stjernes venlighed og nærvær nær havde væltet fredericianeren omkuld. Privatfoto
Annonce

Egne sange og idol-ros

Camilla Kramer gik på scenen med to af sine faste, musikalske kumpaner, Peter Christiansen og Richardt Nielsen.

De havde knap nået at øve sammen alle tre, inden det var showtime, hvorefter de spillede fem af Camillas egne sange. Sange, som aldrig havde været spillet offentligt før.

- Det var meget nervepirrende, men nøj for en aften!

Under sin koncert tog Beth Hart tid til at rose Camilla Kramer og kalde hende ind på scenen til publikums hyldest og et par store idol-komplimenter samt et oplæg til at lave mere musik sammen fremover.

- Altså, hvis ikke dét kan gøre en høj, så ved jeg ikke... Det var en vild oplevelse, siger Camilla Kramer.

Hun kan i øvrigt oplevelse på scenen i Eksercerhuset, når Søren "Søgge" Andersen kalder til Julerock 27. december.

Under hovedkoncerten kaldte Beth Hart igen Camilla Kramer tilbage på scenen for at rose hende og lade hende modtage publikums hyldest. Privatfoto
Camilla Kramer var i mange år en del af Fredericias musikmiljø, hvorfor hun også er med til Julerock 27. december. Her er hun fotograferet under sidste års Julerock. Foto: Ole Sejrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Sydjylland For abonnenter

Tim har ikke solgt en eneste eksotisk rejse siden marts: Tvunget til corona-annulleringer for fem millioner kroner

Annonce