Annonce
Erhverv

Drømmer du om at forpagte Café FIC? Så har du muligheden nu

En ny forpagter til Café FIC skal findes. Jagten er nu gået ind på pågældende, oplyser Fredericia Idrætscenter. Billedet er fra et garantmøde i idrætscenteret. Foto: Fredericia Idrætscenter
Café FIC skal have ny forpagter. Og denne skal findes senest 1. juli i år. Jagten på pågældende er nu gået ind, og Fredericia Idrætscenter leder efter en stærk samarbejdspartner til at varetage opgaven.
Annonce

Fredericia: 1. juli 2020 skal en ny mand eller kvinde overtage forpagtningen af Café FIC. Fredag offentliggjorde Fredericia Idrætscenter ”jobopslaget”.

Siden midten af 2018 har Fredericia Kommune varetaget driften af cafeen, men i fremtiden bliver det en endnu ukendt person.

Vi kan forhåbentlig finde en god samarbejdspartner, som vi være med til at løfte centeret i forhold til vores arrangementer og tiltag.

Kasper Findahl, chef, Fredericia Idrætscenter

Annonce

Fornuftigt tilbud

Kasper Findahl, chef fra Madsbyparken, som idrætscentret hører ind under, har et klart håb for den kommende forpagter.

- Vi kan forhåbentlig finde en god samarbejdspartner, som vi være med til at løfte centeret i forhold til vores arrangementer og tiltag. Måske bliver det også en partner, som selv kan være med til at skabe aktivitet i centeret og en, der kan skabe sin egen forretning med mad ud af huset, eksempelvis, siger chefen.

Jagten er gået ind på en stærk såkaldt stærk samarbejdspartner på f- og b-delen, som dækker over food og beverage - mad og drikke.

- Det er vigtigt, at vi har et fornuftigt forplejningstilbud i alle henseende. Det er både i forhold til den daglige salat, til garantmødet med 1000 mennesker eller julefrokosten. Og processen er nu startet op til at komme i dialog med dem, som der muligheder i det, siger Kasper Findahl.

Annonce

Plads til snak

Kasper Findahl håber, at der frem til 15. februar, hvor budfristen udløber, vil komme mennesker og restaurationer eller virksomheder på baner, der kan se muligheder, og som samtidig har lyst til at indgå i en dialog. Derfor er der i opslaget også lagt op til, at man frem til 15. februar kan kontakte Kasper Findahl for at få en snak, inden et eventuelt bud sendes af sted.

Årsagen til, at Fredericia Kommune i midten af forrige år overtog driften af caféen var, at det - ifølge Fredericia Dagblads oplysninger - ikke lykkedes at nå til til enighed med den tidligere forpagter omkring forpagtningsafgiften.

Caféen er siden blev drevet af kommunen med Fredericia Uddannelsescenter til at varetage driften.

Hvornår et navn på den kommende forpagter kan offentliggøres, kan Kasper Findahl ikke spå om på nuværende tidspunkt.

- Nu handler det først og fremmest om at finde en, som finder det her interessant.

Du kan se opslaget på Fredericia Idrætscenters hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce