Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om et liv på havet? Lad dig inspirere af disse maritime uddannelser

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"Annonce

Der er mange veje, som man kan vælge at gå i livet efter en endt folkeskoleuddannelse. Der er rigtig mange, som vælger at gå den gymnasiale vej og tager enten en STX, HHX eller HTX-uddannelse. Andre vælger at tage en erhvervsuddannelse, hvor de bruger deres hænder.


Og så er der også nogle, som vælger at blive maritimt uddannet, og tage en HF-Søfart uddannelse. Måske du selv har overvejet det? Der er nemlig rigtig mange oplevelser i vente, som maritimt uddannet, da man kommer til at sejle på verdenshavene og besøge mange forskellige dele af verdenen.


Det kan dog være svært at bestemme sig for, hvilken specifik maritim uddannelse, som man skal vælge, da der er forskellige uddannelser. I denne artikel fokuserer vi på uddannelser, som giver mulighed for at blive, Skibsfører, Maskinmester og Skibsofficer.


Skibsfører Uddannelsen

De fleste, som ønsker at gøre sig en karriere på havet og tage en maritim uddannelse har haft skibsføreruddannelsen med i overvejelserne. Der ligger nemlig utroligt mange opgaver, som skibsofficer, hvor man bliver giver nogle meget ansvarstunge opgaver.


Med en skibsføreruddannelse kvalificerer du dig til at sejle som styrmand eller kaptajn, hvor du må sejle i danske og internationale farvande.


Med andre ord uddanner du dig til at blive en af de ansvarlige ombord på skibet og har retten til at være i kommando enten som kaptajn eller skibsfører, hvis kaptajnen ikke er til stede.


Man får i forbindelse med uddannelsen udstedt et sønæringsbevis, som giver adgang til at sejle som styrmand eller kaptajn.


Maskinmesteruddannelsen

Man kan naturligvis ikke holde et skib sejlende i farvandene uden en maskinmester som holder styr på det store maskineri, som sikrer at skibet kan sejle. Derfor kan det være en mulighed at gøre sig karriere på havet igennem en uddannelse som maskinmester.


Maskinmesteruddannelsen kunne være noget, for dig, som ikke er 100 % sikker på, at den maritime branche er noget for dig på den lange bane, men gerne vil prøve livet på havet af i en periode.


Med en maskinmester uddannelse kvalificerer du dig ikke alene til at arbejde med maskineriet ombord på et skib, men du kan også arbejde i andre industrier i forskellige stillinger såsom projektleder eller ingeniør.


Skibsofficer Uddannelsen

Den sidste maritime uddannelse, som vi vil præsentere dig for i denne artikel, er uddannelsen som skibsofficer. Denne uddannelse skiller sig lidt ud fra de to ovenstående uddannelser, da dette er en bred uddannelse, hvor du har mulighed for at arbejde med elementer fra både skibsfører- og maskinmesteruddannelsen.


Med skibsofficer uddannelsen opnår du en helhedsforståelse for skibsdrift og kan derfor varetage forskellige arbejdsopgaver såsom planlægning af sejlruter og navigation og mandskabsledelse.


Man opnår med uddannelsen dog ikke sønæringsbeviset, og man kan derfor ikke blive kaptajn eller skibsfører med skibsofficer uddannelsen alene."Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.