Annonce
Billund

Dr. Hansen får støtte fra arrangementspuljen

Apoteker Lene Brandstrup har fået sat Dr. Hansens hus i stand, og nu er bestyrelsen klar med flere tiltag. Arkivfoto: Annette B. Jarl

Grindsted: Dr. Hansens hus i Grindsted får 8.310 kroner i støtte fra arrangementspuljen til en række arrangementer denne vinter. Det drejer sig blandt andet om flere julearrangementer samt "vintertræf" hver anden mandag i januar, februar og marts.

Vintertræf er for alle, der har lyst til en afveksling i hverdagen, eller som blot kunne tænke sig at være sammen med andre om et uformelt arrangement. Det er tanken, at huset skal blive et sted, hvor enlige får en naturlig gang, og at skaren af frivillige langsomt udvides og bliver omdrejningspunktet for et øget socialt netværk.

- Det er et mega godt initiativ, og jeg glæder mig meget til at se, hvad det udvikler sig til, siger Stephanie Storbank (V), formand for unge-. og kulturudvalget, som netop har bevilget støtten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];