Annonce
Billund

Dr. Hansen får støtte fra arrangementspuljen

Apoteker Lene Brandstrup har fået sat Dr. Hansens hus i stand, og nu er bestyrelsen klar med flere tiltag. Arkivfoto: Annette B. Jarl

Grindsted: Dr. Hansens hus i Grindsted får 8.310 kroner i støtte fra arrangementspuljen til en række arrangementer denne vinter. Det drejer sig blandt andet om flere julearrangementer samt "vintertræf" hver anden mandag i januar, februar og marts.

Vintertræf er for alle, der har lyst til en afveksling i hverdagen, eller som blot kunne tænke sig at være sammen med andre om et uformelt arrangement. Det er tanken, at huset skal blive et sted, hvor enlige får en naturlig gang, og at skaren af frivillige langsomt udvides og bliver omdrejningspunktet for et øget socialt netværk.

- Det er et mega godt initiativ, og jeg glæder mig meget til at se, hvad det udvikler sig til, siger Stephanie Storbank (V), formand for unge-. og kulturudvalget, som netop har bevilget støtten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce