Annonce
Billund

Dr. Hansens Venner inviterer til julesang og foredrag i byens ældste hus

Dr. Hansens Hus er indrettet i den gamle museumsbygning ved siden af Grindsted Apotek. Arkivfoto
Annonce

Grindsted: Nu skal der liv og aktiviteter i Grindsteds ældste hus - Dr. Hansens Hus. Det vil den nydannede forening Dr. Hansens Venner forsøge at skabe ved at invitere til julesang lørdag den 14. december og et arrangement søndag den 5. januar.

- Primært er vi nu så småt i gang med at indrette huset efter de visioner, som Lene Brandstrup og Dr. Hansens Venner har for stedet. En af visionerne er, at Grindsteds befolkning vil tage stedet til sig og bruge det. Den ønskede indretning bliver hjulpet godt på vej gennem en flot donation fra Ole Kirk's Fond, fortæller "vennerne" i bestyrelsen i den nye forening Dr. Hansens Venner.

Lørdag den 14. december leder Stig Møller kl. 15-17 fællessang og indvier ved den lejlighed husets nye elklaver. Der serveres gløgg og pebernødder.

Søndag den 5. januar kommer Niels Green og fortæller om sine hjemmestøbte Hellingtrekongerslys, og synger for til fællessang til guitartoner. Efter nytår åbnes der for Vintertræf. Det sker hver anden mandag i månederne januar, februar og marts, første gang mandag den 6. januar, og derefter den 20. januar, 3. februar, 17. februar, 2. marts og 16. marts, hver gang kl. 10-12 Der serveres kaffe og rundstykker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce