Annonce
Tønder

DR Pigekoret gæster Slotfeltladen til februar

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen er protektor for DR Pigekoret, der til februar gæster Slotfeltladen i Møgeltønder. Initiativtager Lasse Rasmussen lover, at det bliver en helt speciel oplevelse at overvære koncerten. Koret består af 50 sangere i alderen 16 til 22 år. Pr-foto: DR Pigekoret

MØGELTØNDER: Det er lykkedes for Borgerforeningen Tranen i Møgeltønder at trække et af landets helt store kor til Slotfeltladen.

Det er DR Pigekoret, der til februar gæster laden, der fra lørdag den 9. november rummer en juleudstilling med DRs julekalendre gennem tiden.

Lasse Rasmussen, medlem af Tranens bestyrelse, er initiativtager til koncerten.

- Koret er toppen af poppen, siger Lasse Rasmussen, der i flere år har barslet med at hyre koret til Møgeltønder og ikke mindst den store, stråtækte lade med storslået udsigt ud over Tøndermarsken.

- Det er en flot bygning i flotte rammer og omgivelser. Desuden er her god akustik, siger Lasse Rasmussen, der allerede har sat billetter til koncerten til salg.

Og i løbet af bare fire dage er 100 af 250 billetter blevet flået væk - til Lasse Rasmussens tilfredshed.

Han lover i øvrigt tilhørerne en stor oplevelse, når koret med de 50 kvindelige sangere gæster Slotfeltladen.

- Selv dem, der kommer til at sidde på bageste række, vil få en fantastisk oplevelse. Det bliver en enestående intimkoncert, siger han.

Koncerten finder sted den 22. februar klokken 16.

Billetprisen er 260 kroner per styk og kan købes på billetten.dk

Annonce
Medlem af Borgerforeningen Tranen, Lasse Rasmussen, er glad for, at det efter lang tids forarbejde er lykkes at trække det landskendte kor til Møgeltønder. Foto: Martin Franciere
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce