Annonce
Tønder

DR Pigekoret gæster Slotfeltladen til februar

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen er protektor for DR Pigekoret, der til februar gæster Slotfeltladen i Møgeltønder. Initiativtager Lasse Rasmussen lover, at det bliver en helt speciel oplevelse at overvære koncerten. Koret består af 50 sangere i alderen 16 til 22 år. Pr-foto: DR Pigekoret
Annonce

MØGELTØNDER: Det er lykkedes for Borgerforeningen Tranen i Møgeltønder at trække et af landets helt store kor til Slotfeltladen.

Det er DR Pigekoret, der til februar gæster laden, der fra lørdag den 9. november rummer en juleudstilling med DRs julekalendre gennem tiden.

Lasse Rasmussen, medlem af Tranens bestyrelse, er initiativtager til koncerten.

- Koret er toppen af poppen, siger Lasse Rasmussen, der i flere år har barslet med at hyre koret til Møgeltønder og ikke mindst den store, stråtækte lade med storslået udsigt ud over Tøndermarsken.

- Det er en flot bygning i flotte rammer og omgivelser. Desuden er her god akustik, siger Lasse Rasmussen, der allerede har sat billetter til koncerten til salg.

Og i løbet af bare fire dage er 100 af 250 billetter blevet flået væk - til Lasse Rasmussens tilfredshed.

Han lover i øvrigt tilhørerne en stor oplevelse, når koret med de 50 kvindelige sangere gæster Slotfeltladen.

- Selv dem, der kommer til at sidde på bageste række, vil få en fantastisk oplevelse. Det bliver en enestående intimkoncert, siger han.

Koncerten finder sted den 22. februar klokken 16.

Billetprisen er 260 kroner per styk og kan købes på billetten.dk

Medlem af Borgerforeningen Tranen, Lasse Rasmussen, er glad for, at det efter lang tids forarbejde er lykkes at trække det landskendte kor til Møgeltønder. Foto: Martin Franciere
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce