Annonce
Debat

DR's totale fallit

Læserbrev: Det er yderst sørgeligt med Danmarks Radio – tidligere førende mastodont inden for radio/tv. DR's sørgelige rester er placeret i en flot kæmpe bygning ude i Ørestaden, København. Men det er en tom flot skal.

DR er blevet en sand mester i evindelige gentagelser og genudsendelser. En af DR's store kæmper Radioavisen er beskåret, skåret ind til benet, så Radioavisen i dag er blevet reduceret til et overflødigt pausesignal mellem P3 pladeparaderne med kvikke, smarte discjockeys og deres dumsmarte bemærkninger. Radioavisen, der er en skygge af sig selv, var et højt skattet medie, hurtigt, pålideligt – altid på pletten.

Pigekoret, Drengekoret og ikke mindst Symfoniorkesteret har DR heldigvis bevaret. De minder om fortidens storhed og stolthed, hvor DR var i front på alle medieplatforme. Ingen tør tage kampen op mod DR på kor-fronten. På trods af kraftige besparelser også på journalistsiden, er DR stadig Danmarks største journalistiske arbejdsplads. Det er en kæmpe bjørn, der er gået i vinterhi for flere år tilbage. Den burde vækkes til live igen.

Annonce

DR introducerede for længe siden DR2. Nu skete der noget, troede man. Men nej - DR2 sender en lind strøm af udenlandske dokumentarer og naturserier. Ligegyldigheder, hvis man tager nyhedsbrillen på. DR2 kunne let slå TV2's tyndbenede flagskib TV2 news, der sender døgnet rundt. Tyndt smurt ud over døgnets 24 timer. Men de er direkte med, når der sker noget, der rykker nyhedsfladen.

TV2 News sender således eksempelvis direkte fra alle pressemøder, samråd i Folketinget og andre vigtige live begivenheder. DR halter gumpetungt bagefter, hvor et DR2 kunne blæse TV2 af banen. Det må også være trist for de dygtige DR-journalister, at de altid halter bagefter.

DR: Få nu vendt skuden. Som det er nu, kan en dyr tv-licens ikke forsvares. DR er på katastrofekurs og nærmer sig – nyhedsmæssigt – den totale fallit.

Annonce
Klumme For abonnenter

22-årig kvinde var ombord på dødsbåd, men nåede til Flensborg, hvor familien ventede: Alligevel blev hun sendt bort - nu har sønderjysk imam et særligt budskab

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Tønder For abonnenter

DF-lokalformand i ny kampagnevideo: - Tyskerne er kommet til magten i Tønder

Esbjerg For abonnenter

Kræftsyge Tanja har skreget på hjælp til sin retarderede søn i årevis: 8-årige Victor slår sine klassekammerater og kan hverken alfabetet eller tegne en sol – alligevel sidder han i en helt normal skoleklasse

Sønderborg

Læser undrer sig: Hvor blev Kong Christian X's buste af?

Varde

Gamle veninder afprøver ældremad: Søs er klar – Mary sætter en ære i at klare sig selv

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Debat For abonnenter

Kommentar: Selvfølgelig skal den fiskefilet op at hænge - tak til ansvarlige politikere

Aabenraa

Væltet borgmester har intet hastværk: Mulighederne er jo mange og eftervederlag sikrer økonomien

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Billund

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Aabenraa For abonnenter

Sådan får byrådsmedlemmer tingene til at hænge sammen: Nedsat tid, hurtige ben og køb af ekstra medarbejdertimer

Haderslev For abonnenter

Tre dybt kriminelle brødre venter på at blive sendt ud af landet

Annonce