Annonce
Esbjerg

Drabssigtet: Jeg slog, til han sad helt stille

Det var i denne ejendom, at drabet på en 76-årig mand fandt sted. Arkivfoto
Den 45-årige drabssigtede mand, erkendte i sin forklaring, at han var skyld i en 76-årig mands død.
Annonce

Esbjerg: Den 45-årige mand, der sammen med sin 20-årige søn er tiltalt for drab på en 76-årig mand i en lejlighed på Tinghøjs Allé i Esbjerg, erkender, at han var skyld i mandens død.

Efter en aften med øl og amfetamin på menuen i den 76-åriges lejlighed gik den 45-årige løs på manden med en 30-40 centimeter lang jernstang.

- Jeg stod ved siden af ham, mens han sad i en stol. Det første slag ramte ham på tværs af hovedet. Han skreg og røg tilbage i stolen og var så til min store overraskelse ved at rejse sig op. Så gik jeg i panik og slog flere gange. Ved det sidste slag kunne jeg mærke, at noget gav efter i venstre side af hans kranie. Jeg slog, indtil han sad helt stille.

Sådan forklarede den 45-årige mand i retten, mens han med armbevægelser viste, hvordan han havde slået.

Han nægter sig skyldig i drab, men erkender vold med døden til følge.

Annonce

brød sammen

Fredag begyndte sagen mod en 45-årig mand og hans 20-årige søn, der er tiltalt for drab på en 76-årig mand i en lejlighed på Tinghøjs Allé i september 2018.

Den 45-årige var den første til at afgive forklaring, og der tegnede sig hurtigt et billede af personer i et misbrugsmiljø, hvor narkotika og hælervarer var en fast bestanddel.

Den dræbte og den 45-årige var gamle venner gennem over 20 år, og de mødtes jævnligt og drak øl og tog amfetamin, således også på aftenen for den 76-åriges død.

Det var ifølge den 45-årige mand beskyldinger fra den 76-årige om, at han skulle have slået sine egne børn og kone, der fik det til at slå klik for ham.

Kort før klokken 11.30 brød den 45-årige sammen i gråd, da han afgav forklaring om volden, der førte til den ældre mands død.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce