Annonce
Billund

Drama i Grindsted: Det så godt nok grimt ud

Uha, det så godt nok grimt ud. Matchen mellem Grindsted og Holstebro endte uafgjort 36-36 og blev afbrudt efter 12 heats. Foto: André Thorup

Voldsomt styrt i næstsidste heat i ligamatchen mellem Grindsted og Holstebro.

SPEEDWAY: En meget afvekslende og intens speedwaymatch mellem Grindsted og Holstebro fik onsdag aften en meget dramatisk afslutning.

I aftenens næstsidste heat, hvor stillingen var uafgjort 36-36, styrtede gæsternes Jonas B. Andersen. Det var ikke så slemt, men i forbindelse med den efterfølgende omkørsel gik det for alvor galt, da Grindsteds Patrick Hougaard og Holstebros Emil Grøndal bankede sammen og fløj direkte ud i air fencen.

Begge slog sig voldsomt og blev behandlet lang tid inde på banen, inden de blev kørt en tur på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Hverken Hougaard, der i øvrigt havde fødselsdag og fyldte 29 år, eller Grøndal skulle dog være kommet alvorligt til skade.

Matchen blev afbrudt efter 12 af de i alt 14 heats - og dermed deler holdene pointene i porten. Resultatet blev altså 36-36.

Holsted var også i aktion onsdag. Hjemme på Moldow Speedway Arena var de forsvarende mestre fra Fjelsted på besøg.

Hjemmeholdet var uden Nicki Pedersen, udeholdet manglede Peter Kildemand, og det klarede gæsterne klart bedst. Holsted, der havde Nicolai Klindt som bedste mand med 13 point, var godt nok på 27-27 undervejs i matchen, men endte alligevel med at tabe med hele 47-37.

Holsted er dermed placeret i den tunge ende af tabellen, mens Grindsted banker på i toppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand straffet for at kaste med sin hund

Annonce