Annonce
Billund

Drama i Grindsted: Det så godt nok grimt ud

Uha, det så godt nok grimt ud. Matchen mellem Grindsted og Holstebro endte uafgjort 36-36 og blev afbrudt efter 12 heats. Foto: André Thorup

Voldsomt styrt i næstsidste heat i ligamatchen mellem Grindsted og Holstebro.

Annonce

SPEEDWAY: En meget afvekslende og intens speedwaymatch mellem Grindsted og Holstebro fik onsdag aften en meget dramatisk afslutning.

I aftenens næstsidste heat, hvor stillingen var uafgjort 36-36, styrtede gæsternes Jonas B. Andersen. Det var ikke så slemt, men i forbindelse med den efterfølgende omkørsel gik det for alvor galt, da Grindsteds Patrick Hougaard og Holstebros Emil Grøndal bankede sammen og fløj direkte ud i air fencen.

Begge slog sig voldsomt og blev behandlet lang tid inde på banen, inden de blev kørt en tur på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Hverken Hougaard, der i øvrigt havde fødselsdag og fyldte 29 år, eller Grøndal skulle dog være kommet alvorligt til skade.

Matchen blev afbrudt efter 12 af de i alt 14 heats - og dermed deler holdene pointene i porten. Resultatet blev altså 36-36.

Holsted var også i aktion onsdag. Hjemme på Moldow Speedway Arena var de forsvarende mestre fra Fjelsted på besøg.

Hjemmeholdet var uden Nicki Pedersen, udeholdet manglede Peter Kildemand, og det klarede gæsterne klart bedst. Holsted, der havde Nicolai Klindt som bedste mand med 13 point, var godt nok på 27-27 undervejs i matchen, men endte alligevel med at tabe med hele 47-37.

Holsted er dermed placeret i den tunge ende af tabellen, mens Grindsted banker på i toppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce