Annonce
Aabenraa

Drama under byrådsmøde: Byrådsmedlem beskylder kollega for bedrageri

Kaare Solhøj Dahle gik i protest fra onsdagens byrådsmøde. Arkivfoto: Claus Thorsted

Løsgænger Kaare Solhøj Dahle forlod efter få minutter onsdagens byrådsmøde i Aabenraa i protest, fordi der ikke er blevet grebet ind over for medlem, der har ifølge Solhøj Dahle har bagvasket flere byrådskolleger via falske profiler på Facebo

Aabenraa: Onsdagens byrådsmøde var ikke mange minutter gammelt, før løsgænger Kaare Solhøj Dahle lod bomben springe.

Han bad om ordet, men nåede ikke langt i sin forberedte tale, inden han blev frataget ordet af borgmester Thomas Andresen (V) og herefter forlod mødet i protest.

Kort efter at have forladt byrådssalen lagde han hele sin tale op på sin Facebook-profil, og her kan man blandt andet læse:

"Der sidder 31 folkevalgte, hvoraf én har vist sig at have bedraget, og undergravet byrådsarbejdet samt flere byrådsmedlemmer i årevis. Én som nu er anmeldt for en række grove forhold, som kan føre til en decideret straffesag. Udover disse 31 mere, eller mindre, hæderlige indvalgte politikere, sidder der også flere fiktive personer! F.eks. fantasifiguren "Jeppe Laursen", som bl.a. mener at jeg er en indavlet bonderøv som er ond ved børn og dyr. Som mener at viceborgmesteren er god til damer og flerkoneri, at en af DFs byrådskandidater tæsker asylansøgere sammen med sine kollegaer på sit arbejde som politibetjent. Og at Erwin Andresen og resten af havnebestyrelsen misbruger skattemidler."

Annonce

Parti har vidst det

JydskeVestkysten har netop haft fat i Kaare Solhøj Dahle, der ikke ønsker at sætte navn på vedkommende byrådsmedlem - kun at det er en mand - og han oplyser, at han har indgivet en politianmeldelse, der blandt andet omhandler freds- og æreskrænkelse, bagvaskelse og datatyveri.

- Og jeg ved, det ikke er den eneste politianmeldelse, der ligger, forklarer Kaare Solhøj Dahle, der valgte den dramatiske fremgangsmåde, fordi han efter eget udsagn for længe siden har konfronteret vedkommendes parti med anklagerne, men der er ikke sket noget.

- Jeg kunne ikke for tredje måned i træk sidde til byrådsmøde og vide, at der ikke er sket en dyt, selv om der er foregået ting, der fuldstændigt uacceptable, siger han.

Men ved ikke at sættte navn på er alle mandlige byrådsmedlemmer jo nu under mistanke?

- Det er der ikke noget at gøre ved. Jeg ved, det er en voldsom handling, men jeg vil ikke stå model til det mere.

JydskeVestkysten følger op med kommentarer fra borgmester Thomas Andresen og øvrige politikere, når byrådsmødet er slut.

Se hele Kaare Solhøj Dahles tale her

https://www.facebook.com/KaareSolhojDahle/?fref=ts

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce