Annonce
Esbjerg

Drenge på knallert forsøgte at stjæle fra piger

Lokalpolitiet i Esbjerg søger vidner til et forsøg på tyveri på en sti ved Vitaskolen fredag eftermiddag, hvor tre piger var på vej hjem fra en shoppetur. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Esbjerg: Politiet søger vidner til en episode fredag eftermiddag, hvor to drenge på knallert forsøgte at stjæle fra tre piger på en sti ved Vitaskolen.

Fredag klokken 17.00 var tre piger på 13 år på vej hjem efter en shoppetur i Esbjerg Storcenter.

Den ene pige havde en pose med tøj liggende i sin cykelkurv bag på cyklen, og på en sti ved Vitaskolen kom der pludselig en knallert bagfra med to personer på.

Passageren på knallerten forsøgte at stjæle posen fra pigens cykelkurv, men det lykkedes ham ikke at få posen revet fri, og de to personer på knallerten kørte videre væk fra stedet.

De to personer på knallerten beskrives begge som drenge på omkring 16 år, lyse i huden, spinkle af bygning, og de var begge iført mørke hættetrøjer.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der kan have oplysninger i sagen, eller som ud fra signalementet mener at kunne genkende de to drenge. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Danmark For abonnenter

Kemikalie smadrede ansattes lunger: Nu har medarbejder fået nyt anfald på skandaleramt Varde-fabrik

Annonce