Annonce
Tønder

Dresscode: Regntøj, gummistøvler og paraplyer var dominerende på Slotsengen i Løgumkloster

Der skulle mere end lidt regn til at ødelægge humøret hos gæsterne til Musik på Slotsengen. Foto: André Thorup
400 havde købt billet til lørdagens Musik på Slotsengen i Løgumkloster. Selv massiv regn kunne ikke ødelægge humøret hos de fremmødte, der alle var iført vandafvisende overtøj og sko.
Annonce

Løgumkloster: Regnen silede ned over Slotsegnen i Løgumkloster lørdag middag. Alligevel blev der hurtigt fyldt op ved bordene, hvor glade gæster forberedte sig på en våd eftermiddag - måske endda i flere betydninger.

I hvert fald var der godt gang i øldrikkeriet allerede fra starten af arrangementet, Musik på Slotsengen, som løb af stabelen for første gang nogensinde.

Bag arrangementet står blandt andet Jannick Christiansen.

- Vi er tre kammerater, der en aften nok fik lidt for mange øl. Vi besluttede i hvert fald, at vi ville arrangere noget bilbingo til støtte for Klostermærken, som jo er blevet aflyst i år på grund af corona. Vi fandt dog hurtigt ud af, at det nok var bedre med noget musik. Det kan alle lide, lyder det fra Jannick Christiansen, der sammen med Kenneth Sørensen og Jens Bachmann, har stablet initiativet på benene i løbet af de seneste to måneder.

Annonce

Overskud går til Klostermærken

De tre unge mænd stammer alle fra Løgumkloster, og selvom de ikke længere bor i byen, vil de stadig bakke op om byen. Og initiativet var en succes fra starten.

Jannick Christiansen var én af de tre arrangører af Musik på Slotsengen. Han bød velkommen. Foto: André Thorup

- Vi er blevet mødt med åbne arme, og folk har simpelthen været så positive. Vi har solgt alle 400 billetter, og overskuddet går til Klostermærken, fortæller Jannick Christiansen.

Han fortæller, at den fine modtagelse af arrangementet betyder, at trioen formentlig har lyst til at gentage successen til næste år.

- Efter at vi har mærket den store opbakning, så har vi da fået lyst til at arrangerer det igen. Så mon ikke, det kommer igen næste år?, lyder det fra Jannick Christiansen, lige inden han skal på scenen og præsentere dagens første band, MalleMuk.

Annonce

Glade, våde gæster

Der var sat 400 billetter til salg til arrangementet, og under hele arrangementet var der streng styring på, hvordan gæsterne måtte opføre sig.

Gæsterne havde medbragt regnslag, paraplyer og masser af godt humør. Foto: André Thorup

Alle forholdsregler for at undgå at sprede corona-smitte skulle overholdes, og det betødblandt andet, at gæsterne var tildelt et fast bord med mellem fire og seks gæster, og at gæsterne ikke måtte besøge de andre borde. Hvert bord fik desuden tildelt en toilet-kupon og en mad/ølbod-kupon, som skulle medbringes, når én af bordets gæster ville købe øl og mad eller skulle en tur på toilettet. Og så var der ikke noget med at stå op eller danse. Alle skulle blive siddende under hele arrangementet.

Annonce

Dresscode er regnsæt og gummistøvler

Selvom der altså gjaldt strikse regler, og regnen silede ned, kunne det ikke ødelægge humøret blandt de mange gæster.

Fantasien fik frit løb, når det gjaldt om at undgå at blive våd. Foto: André Thorup

Dagens dresscode var tilsyneladende regnsæt, gummistøvler og paraply, og ved et af bordene sad fem kvinder, der alle var iført sig denne "uniform".

- A laue dig, at vi var køen, da vi tau hjemm'fra, lød det med et stort smil fra én af kvinderne. De andre havde travlt med at sørge for, at der ikke kom for meget vand i fadøllene, og samtidig forsøgte en anden af kvinderne at få sat skik på sin paraply, der trodsigt havde vendt "vrangen" ud, da et kraftigt vindstød fejede hen over Slotsegnen.


A laue dig, at vi var køen, da vi tau hjemm'fra.

Gæst ved Musik på Slotsengen


Ved et andet bord sad Chris Nielsen og nogle kammerater. De er gode venner med trioen bag arrangementet, og de var glade for initiativet.

Chris Nielsen og kammeraterne var glade for initiativet. Det kunne lidt regn ikke ændre på. Foto: André Thorup

- Vi mistede jo Klostermærken, så nu får vi det her i stedet for. Det er et skidegodt initiativ, så selvfølgelig støtter vi op, lød det.

Musik på Slotsegnen

Fire, lokale bands stillede op og spillede gratis under arrangementet. Dermed kunne de 400 gæster lytte til musik fra MalleMuk, Steffen Schulz, Men With Manners og Jeppe Hartkopf i løbet af lørdag eftermiddag.

Bag arrangementet står de tre tidligere Løgumklosterborgere Jannick Christiansen, Kenneth Sørensen og Jens Backmann.

Overskuddet fra arrangementet går til Foreningen Kloster Mærken.

Det var ikke lovligt at medbringe pavilloner. Men der var andre muligheder. Foto: André Thorup
Øllene blev lidt fortyndede af regnen. Foto: André Thorup
Alle 400 billetter var solgt til arrangementet. Foto: André Thorup
Det lokale band, MalleMuk, var først på scenen. Foto: André Thorup
Højt humør og gode øl. Hvad kan man ønske sig mere - bortset fra måske lidt tørvejr?  Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce