Annonce
Tarm

Drikkelag endte i flere knivstik: 56-årig sendt bag tremmer i syv måneder

Et drikkelag endte med at en 56-årig mand stak sin makker med en kniv. Foto: Claus Horsted, JFM
56-årig får dom på syv måneders ubetinget fængsel for at stikke drikkeven med en kniv flere gange.
Annonce

ÅDUM: To mænds fælles drikkelag endte i juli med at den ene, en 56-årig mand, stak sin kammerat, der var gået ud som et lys, med en kniv adskillige gange.

Den 56-årige nægtede sig skyldig, da sagen var for retten i Herning for nylig. Han fortalte, at han ganske rigtigt havde været til stede i boligen på Tøstrupsvej ved Ådum på dagen, men han huskede ikke meget.

Udover at han dog havde nogle indre billeder af, at han snittede sin drikkemakker i tøjet og ved hans øre. Dermed kom der heller ikke en forklaring på, hvad der ledte til knivstikkeriet.

Makkeren havde syv til otte snit på kroppen og havde i sagens natur ikke gjort modstand. Men trods den 56-åriges forsøg på at skade den sagesløse mand, var snittene dog hverken livstruende eller havde efterladt alvorlige skader. Det var alene overfladiske snit, der var fordelt på bryst, mave, arm, ben samt på hals og ryg.

Den 56-årige blev derfor dømt for grov vold og får syv måneders ubetinget fængsel. Manden er ved to tidligere retssager blevet dømt for vold efter den milde paragraf, hvilket retten tog i betragtning, da straffen blev udmålt. Den 56-årige skal desuden betale en erstatning på knap 11.000 kroner til sit offer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce