Annonce
Kultur

Drive-in-bio bliver flyttet til travbanen: Viser ny Star Wars-film

Det har været en succes med både biograf og gudstjeneste som drive in. Nu forsøger arrangørerne igen, og for at have bedre plads flytter de denne gang arrangementet til travbanen. Arkivfoto: Morten Dueholm
På lørdag bliver succesen med drive in-bio gentaget. Denne gang bliver det på travbanen, at storskærmene bliver stillet op. Der vil i løbet af lørdagen blive mulighed for at se to film.
Annonce

Billund: På lørdag bliver succesen fra påsken forsøgt gentaget, når der bliver inviteret til drive in-bio i Billund.

Denne gang bliver det dog i nogle lidt andre rammer end sidst, for mens det senest var på Legolands parkeringsplads P2, at storskærmen var stillet op, er hele arrangementet denne gang flyttet til travbanen lidt længere henne ad Nordmarksvej. Årsagen er den simple, at der på travbanen er mulighed for at være langt flere biler end på den ene af Legolands parkeringspladser, ligesom området i travbanens midte er større og uden forhindringer.

- Vi satser på, at der kan være et sted mellem 500 og 800 biler, og så bliver der to skærme denne gang, fortæller Pernille Steffensen, der er eventkoordinator på projektet.

Det kommer til at koste 150 kroner for hver bil, og så bestemmer man selv, om man sidder en enkelt eller fem personer i en bil.

Pernille Steffensen, eventkoordinator

Annonce

Plads til mange flere

Til drive-in-bioen påskelørdag var der cirka 75 biler, så at dømme ud fra det bliver der næppe de store pladsproblemer på travbanen. Men belært af efterfølgende erfaringer er det alligevel besluttet at finde et sted med bedre plads.

- Vi havde ikke nogle problemer i forbindelse med drive-in-bio, men til gudstjenesten den efterfølgende dag var de nødt til at afvise folk. Så det har slet ikke noget at gøre med, at P2 ikke er god nok, men vi vil gerne have, at der kan være nogle flere, siger Pernille Steffensen.

Lørdagen kommer til at byde på to muligheder for at se film samt en enkelt mulighed for at spille banko. Klokken 13 bliver der sat gang i familiefilmen ”Mistress of Evil”, mens dagens højdepunkt bliver klokken 19.30, hvor der er mulighed for at se den nye Star Wars-film "The Rise of Skywalker", som ellers først bliver offentliggjort til streaming den efterfølgende mandag på Disneys streamingsservice.

Imellem de to filmforestillinger – omkring klokken 15.30 – bliver der drive in-banko.

I modsætning til den første udgave af drive in-bioen, vil det denne gang komme til at koste en lille mønt, hvis man vil kigge med.

- Det kommer til at koste 150 kroner for hver bil, og så bestemmer man selv, om man sidder en enkelt eller fem personer i en bil, siger Pernille Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce