Annonce
forside

Droob flytter hovedsædet for fastfoodkæde fra Esbjerg til Kolding

Mandag den 31. Oktober. Foto: Morten Pedersen.

Fastfoodkæden Sunset Boulevard flytter sit hovedsæde fra Kongensgade til Kolding. Det sker for bedre at kunne fremtidssikre virksomheden, siger den adm. direktør.

Esbjerg: Siden købmand Ferdinand Droob i begyndelsen af 1930'erne lagde grunden til familien Droobs erhvervsimperium har familiens forrygende succes være synonym med Esbjerg. Det er således opsigtvækkende og af stor symbolsk betydning, at et Droob-selskab, Danske Koncept Restauranter, som driver fastfoodkæden Sunset Boulevard nu flytter sit hovedsæde fra kontoret på hjørnet af Torvet og Kongensgade i Esbjerg til Kolding og Trekantområdet.

Sunset Boulevard blev i 1996 stiftet af Jeppe Droob, tredje generation i familien og søn af Keld Droob, hvor restauranten i Kongensgade blev nummer to i kæden. I dag tæller kæden 41 restauranter fordelt over hele kongeriget med op imod 1.111 ansatte. De cirka 25 af disse medarbejdere får nu arbejdssted i et nyt hovedkontor i Kolding i stedet for Esbjerg.

Som begrundelse for flytningen til Kolding angiver Sunset Boulevard, at det handler om at fremtidssikre kæden.

"Vores økonomiske resultater har de sidste par år ikke været tilfredsstillende. For at fremtidssikre Sunset Boulevard har vi derfor igangsat en række forskellige tiltag, herunder flytning af vores hovedkontor, med henblik på at sikre et solidt og stabilt fundament for fremtiden. Tiltag, som skal sikre det økonomiske fundament for ekspansionen af vores forretning, i form af nye restauranter og ombygninger af eksisterende restauranter, oplyser adm. direktør, Jens Broch, Sunset Boulevard i et skriftligt svar til JydskeVestkysten.

Annonce

Økonomi

Sunset Boulevard drives i selskabet Danske Koncept Restauranter A/S, som indtil videre fortsat har selskabsadresse i Kongensgade 33 i Esbjerg.Danske Koncept Restauranter A/S har de seneste års offentliggjorte regnskaber lavet overskud på omkring 3,6 millioner kroner.

En svær beslutning

Direktøren skriver videre, at det også handler om at kunne skaffe den rigtige arbejdskraft.

"Med flytningen er der også et ønske om, at hovedkontoret kommer tættere på vores restauranter, den daglige drift, vores samarbejdspartnere og de mange gæster, der dagligt besøger en af vores restauranter. Rekrutteringen af medarbejdere med branchekendskab og specialviden har været svær for os, men med placeringen i Kolding forventer vi at kunne lette rekrutteringsprocessen, oplyser direktøren.

Han fortæller også, at der ligger lange og grundige overvejelser bag beslutningen om at droppe den vestjyske hovedstad.

"Det har været en meget svær beslutning, som har været længe undervejs. For at fremtidssikre Sunset Boulevard har bestyrelsen, i samarbejde med ledergruppen, foretaget en grundig gennemgang af vores forretning og igangsat en række nødvendige tiltag, herunder flytning af vores hovedkontor, med henblik på at sikre et solidt og stabilt fundament for fremtiden," oplyser Jens Broch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce