Annonce
forside

Du har ansvaret, Jan Voss Hansen

Annonce

LÆSERBREV: JydskeVestkysten, Tønder, skriver lørdag den 8. september om en udløber af debatten om at tillade et bosnisk-muslimsk mødested i Tønder.

På byrådsmedlemmets Jan Voss Hansens Facebook-side vælter svinerierne frem om Tønder byråds tilladelse til at bosniere kan overtage et hus på Lærkevej.

Jan Voss Hansen beder om en sober tone i kommentarerne, men henviser i øvrigt til ytringsfriheden.

Det kunne måske være på sin plads at få placeret ansvaret for de racistiske og svinske bemærkninger på Jan Voss Hansens Facebook-side.

Dansk Folkepartis medlemmer af Tønder byråd er imod de bosniske borgeres overtagelse af huset på Lærkevej. De tre medlemmer gemmer deres holdning bag dødssyge argumenter om lokale trafikforhold. Men enhver med blot lidt omløb i hovedet kender den egentlige holdning. Bosnierne er muslimer. De skal efter DF's holdning ikke have fodfæste i Tønder. Selvom de har været her i mange år i et andet hus uden problemer.

Jeg anklager Dansk Folkeparti - også i Tønder - for at så had og for at splitte befolkningen, som også bosnierne tilhører. Kommentarerne på Jan Voss Hansens Facebook-side beviser dette:

"Brug Dynamit". "Så det jo bare at sætte ild til lortet". Ja, de er allevegne ligesom myg". "Dynamit løser sagen". "Eller et par grisehoveder".

Uanset al din snak om ytringsfrihed, så har du ansvaret, Jan Voss Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

12.000 husstande mistede strøm og varme i nat: Problem med midlertidigt el-anlæg var skyld i brand

Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce