Annonce
forside

Du kan få et glimt af kongefamilien på onsdag

Annonce

NYMINDEGAB: Det bliver tykt af kongerøgelse i Nymindegab på onsdag. Og selv om det kun er særligt inviterede, der har adgang til paraden, når hjemmeværnet markerer sit 60 års jubilæum, så er der mulighed for at få et glimt at de kongelige.

Det er yderst sjældent at både dronning Margrethe, prins Henrik, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Joachim, prinsesse Marie og prinsesse Benedikte er samlet til en begivenhed, så der bliver virkelig noget at se på for egnens royale fans.

De kongelige ankommer til et sted i eller nær Nymindegab i helikopter. De kører derfra til lejren i bil, og bilerne vil køre langsomt gennem Nymindegab. Men de kongelige vil altså ikke komme gennem andre byer på egnen nord for Varde.

Det er en tid med mange spekulationer om regeringsrokade, og om der kommer sådan en på onsdag kan man kun gisne om. Men der er i hvert fald et møde i regeringen, der er så vigtigt, at forsvarsminister Søren Gade har måttet melde afbud til den store stribe ag kongelige.

De prominente gæster ankommer klokken 13.25 til klokken 13.45. De kongelige gæster ankommer fra klokken 13.45 til klokken 13.55.
De kongelige forlader Nymindegab igen cirka klokken 16.30, dog ikke kronprinsparret, der bliver og spiser en gallamiddag, som forsvarsminister Søren Gade slutter sig til efter regeringsmødet.

Læs mere i JydskeVestkysten eller e-avisen søndag

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Øllebrødsslam fra Kolding Fjord kan ikke bruges til noget - fastslår rådgiver i klapansøgning til Miljøstyrelsen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Hverdagen

Annonce