Annonce
forside

Du kan hjælpe i nærområderne ved indsamling

Læserbrev: Som medlem af kommunens tværpolitiske integrationsudvalg håber jeg at kunne bidrage til en mere vellykket integration for de flygtninge, som nu har fået lovligt ophold i Aabenraa Kommune. Det er en vigtig opgave at skabe tryghed og trivsel for os alle sammen, og den opgave skal løses lokalt.

Der er ofte dem, der mener, at jeg som kommunalpolitiker hellere skulle koncentrere mig om min egen bopælskommune end at bruge mit krudt på andre landes problemer. Nuvel. Det gør jeg da i særdeleshed også, men søndag er jeg en af dem, der glemmer mine egne udfordringer et par timer og samler ind til verdens mest nødlidende: Flygtningene.

Som indsamler har jeg i mange år mødt to modsatrettede synspunkter og så alle dem indimellem. Dem, der giver af deres små sparepenge til indsamlingen, og dem, der smækker døren i hovedet på mig med besked om, at de ikke vil støtte flygtningenes adkomst til Danmark.

Det giver mig håb!

På søndag kan vi nemlig alle være med uanset religion eller politisk overbevisning.

For Dansk Flygtningehjælp samler netop ind til nødhjælp i nærområderne. De står for den danske repatriering af de herboende flygtninge, der gerne vil rejse hjem til sikre områder. De forsøger at hjælpe der, hvor nøden er, så mennesker i nød ikke behøver at begive sig ud på en farefuld færd mod andre lande, f.eks. Danmark.

Lad os et øjeblik løfte os over vores egne udfordringer og stå sammen med de mange mennesker, der er på flugt fra rædslerne, når Dansk Flygtningehjælp samler ind søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

112

Brandvæsenet rykkede ud til kemikalieudslip med op til 5000 liter syreholdig væske: Der er ingen fare for miljøet

Annonce