Annonce
Vejen

Duathleter gav den gas i forårsvejret

Søndag blev året Jels Duathlon Classic afviklet i det smukkeste forårsvejr. Vinderen, Nicls Røssner løb i mål på en vindertid på 1:36:28,8. Foto: Martin Hansen
Sidste års vindertid til Jels Duathlon Classic, sat af Mikkel Rosendal Larsen fra Silkeborg Motion/Triklub, blev sat godt og grundigt til vægs, da dette års udgave søndag blev afviklet. Hele seks mand kom i mål i en bedre tid.

Jels: Søndag formiddag var der livlig aktivitet omkring Jels Søerne. Nogle havde bestemt sig for en stille gåtur i det forrygende forårsvejr, mens andre havde bestemt sig for - det der i manges øjne er selvpineri - deltagelse i årets Jels Duathlon Classic. Fem kilometer løb, 44 kilometer cykling og igen fem kilometer løb. 114 deltagere havde tilmeldt sig stævnet, og heraf gennemførte de 110.

- Vejret var jo helt fantastisk i dag, så deltagerne gav den virkelig gas. Det afspejler sig også i resultaterne. Hele seks mand kom i mål i bedre tid end sidste års vinder. Vindertiden sidste år var 1:39:32,1, og den blev slået med godt tre minutter af Niclas Røssner fra Aarhus 1900 triathlon i tiden 1:36:28,8, fortæller stævneleder Niels Bendix Rasmussen.

Bedste kvinde, Line Brandt Pedersen fra Silkeborg Motion/Tri-klub, gennemførte i tiden 1:52:21,1, og det var også et par minutter hurtigere end sidste års vinder. Men det var ikke kun det, der var positivt for kvinderne. Der var nemlig en betydelig fremgang i deltagelsen fra det feminine køn.

- I år har vi haft en fremgang på godt 20 procent i tilmeldinger fra kvinder - især yngre. Det er rigtigt godt at se, lyder det fra Martin Hansen, der er medlem af styregruppen i Jels Triatlon, der står bag stævnet.

Den bedste lokale deltager blev Glenn Voss fra Vejen Tri og motion, der gennemførte i tiden 2:10:02,6.

Næste gang Jels Triatlon inviterer til stævne er den 16. juni. Her skal deltagerne også i søen. Stævnet er en 1/4 og 1/2 jernmand, som er henholdsvis 950 meter svømning, 44 kilometer cykling og 10,2 kilometer løb samt 2 x 950 meter svømning, 88 kilometer cykling og 21 kilometer løb.

Annonce

Arrangør

Jels Triathlon er startet i begyndelsen af 2002 som et samarbejde mellem Rødding Triathlon Klub og Jels Idrætsforening.

Pr. 22. maj 2002 godkendte samarbejdsparterne en samarbejdsaftale med følgende vision og mission for samarbejdet: Styregruppen for Jels Triathlon har herefter arbejdet på - til glæde for alle triathleter - at opbygge et egentligt »stadion« for triathlon, med permanente svømme-, løbe- og cykelruter i området ved Jels Nedersø.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce