Annonce
Tønder

Duo indkalder til møde om turismesamarbejde

Therese Thøgersen indkalder til debatmøde på Kommandørgården på Rømø onsdag. Der er sendt invitationer ud til de 31 medlemmer af kommunalbestyrelsen. Om de kommer er uvist. Til gengæld har Fanøborgmester Sofie Valbjørn meldt sin ankomst, fortæller Therese Thøgersen. Arkivfoto: Tobias Heegaard
Therese Thøgersen og Bodil Glistrup inviterer til debatmøde om det fremtidige destinationssamarbejde langs vestkysten.
Annonce

RØMØ/TØNDER: Direktør for Kommandørgården på Rømø, Therese Thøgersen og direktør for Feriepartner Rømø, Bodil Glistrup, er så utilfredse med, at Rømø-Tønder Turistforening (RTT) og formanden Martin Iversen ikke vil indlede et destinationssamarbejde med Esbjerg og Fanø kommuner, at de nu indkalder til møde.

Især frygten for at blive efterladt på perronen - som blev forudsagt af Esbjerg-borgmesteren, Jesper Frost Rasmussen (V), for en måned siden - nager Therese Thøgersen.

- Det er vi utilfredse med. Vi vil ikke efterlades på perronen, siger Therese Thøgersen som forklaring på, at der nu indkaldes til møde onsdag.

I starten af november sagde Jesper Frost Rasmussen:

- Hvis Tønder skulle ombestemme sig, skal de være hjerteligt velkomne, men vi begynder at sætte hegnspæle nu, og hvis man vil have indflydelse på, hvor de skal stå, så er det nu, man hopper med på vognen og ikke senere.

Annonce

Invitation til byråd

Therese Thøgersen fortæller, at hun og Bodil Glistrup flere gange har opfordret RTT til at deltage i et åbent debatmøde - uden held.

- Vi har opfordret dem til at gøre dette flere gange, men det ønsker de ikke, før de selv har ført diverse forhandlinger, siger Therese Thøgersen, der har sendt indbydelser ud til kommunalbestyrelsens 31 medlemmer og RTTs bestyrelse.

Indbydelsen til mødet gælder alle virksomheder med interesse for turisme i de tre kommuner Tønder, Fanø og Esbjerg.

Der er inviteret forskellige repræsentanter. Blandt andet har Fanø-borgmester Sofie Valbjørn (Alt.) meldt sin ankomst. Det samme har Erhvervsfremmestyrelsens Lasse Fridberg Bilstrup og Ribe Danhostels Claus Pedersen.

Det er ikke et krav, at man er medlem af RTT turistforening.

Mødet indledes på Kommandørgården onsdag klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce