Annonce
Esbjerg

Duo slår dørene op til Tvis Køkkener

Vibeke Bendorff og Torben Bjørnlund Nielsen er fredag klar til at slå dørene op til Tvis Køkkener på Østre Gjesingvej i Esbjerg. Privatfoto

Vibeke Bendorff tager springet til selvstændig køkkenforhandler med åbningen af Tvis konceptbutik.

Annonce

Esbjerg: En mangeårig drøm om at blive selvstændig køkkenforhandler går i opfyldelse, når Vibeke Bendorff fredag den 2. marts 2018 officielt åbner dørene til den nye Tvis Køkkener-butik i Esbjerg.

Hun kommer fra en stilling som indkøber hos offshorekoncernen NorSea Group, tidligere Danbor, på Esbjerg Havn, men hun er oprindelig uddannet byggetekniker og kender køkkenbranchen fra blandt andet et tidligere job i sin mands byggevirksomhed Bendorff Byg, som også er certificeret Tvis-montør, og derfor kan bakke op om salg og indretning af køkkener til private - og erhvervskunder.

Med sig i det nye team-Tvis i Esbjerg har Vibeke Bendorff også Torben Bjørnlund Nielsen, som har arbejdet hos konkurrenten HTH i næsten 25 år.

-Med et meget bredt køkkensortiment med køkkener i en høj kvalitet, som giver mange muligheder for at indrette individuelle og skræddersyede køkkener, står vi temmelig stærkt, siger Vibeke Bendorff i en pressemeddelelse

Hun glæder sig også over det gode samarbejde, som hun oplever med kæden bag Tvis Køkkener.

- Vi har fået stor hjælp og sparring omkring indretning af butikken, og samtidig oplever jeg det som en god og stabil køkkenvirksomhed med produktion i Danmark, påpeger hun.

Den nye Tvis-butik er placeret på Østre Gjesingvej 13 i samme ejendom som blandt andet Flügger og Spangsberg Chokolade og i det samme nabolag, som mange af byens øvrige køkkenfirmaer.

Tvis Køkkener

Tvis Køkkener er del af TCM Group, som ultimativt er ejet af den svenske kapitalfond IK Investment Partners. Med forretningen i Esbjerg er Tvis køkkener nu oppe på 22 butikker i Danmark.

Annonce

Ny udstilling

Butikken får det nyeste køkkendesign og et bredt sortiment.

- I samarbejde med Tvis Køkkeners hovedkontor har vi skabt en konceptbutik på 360 kvadratmeter, hvor vi viser den store bredde i køkkenbrandets sortiment lige fra køkkener over bad til garderobe og opbevaring, siger Vibeke Bendorff, der glæder sig til for alvor at åbne dørene:

- Hver dag har vi haft kunder i butikken, mens vi har arbejdet med at opbygge udstillingen. Det tegner rigtig godt, men nu bliver det også spændende at kunne vise kunderne den færdige udstilling, konstaterer den nye Tvis-forhandler.

Og forventningerne til den nye Esbjerg-butik er også store hos kædechef Per Sander:

- Vi er glade for at kunne åbne en flot konceptforretning i Esbjerg, hvor vi med et dygtigt team, den rette placering og en flot udstilling forventer at kunne opbygge en rigtig god forretning, udtaler han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce