Annonce
Sønderborg

Dybbøl-Skolen skal forsvare kredsen

Her jublende Dybbølfans fra en tidligere turnering i skolefodbold. Arkivfoto: Jens Wognsen
Drenge fra Dybbøl-Skolens 7.-9.klasse skal møde Lind ved Herning i kredsfinalen i DBU's skolefodbold-turnering.

Sønderborg: Dybbøl-Skolens drengehold med spillere fra 7. til 9. klasse har kvalificeret sig til kredsfinalen i området fra grænsen og op til Herning. Her skal de på mandag møde et skolehold fra Lind i kampen om at nå en af forårets otte kampe mod vindere fra andre kredse.

- Det bliver en stor opgave. Lind har vundet deres kampe med fem mål eller mere. Men vi lægger os ikke frivilligt ned, siger træner for holdet og lærer på Dybbøl-Skolen, Morten Strüssmann.

Dybbøl er eneste hold tilbage herfra, efter at Gråsten blev slået ud i forrige runde.

- Vi har et godt sammentømret hold, hvor mange også kender hinanden fra klubfodbold, tilføjer Morten Strüssmann.

Skulle Dybbøl-Skolen vinde på mandag, skal de møde et hold fra Aarhuskredsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];