Annonce
Billund

Dybvad Design i Grindsted sælger flagafdelingen fra

Alice Dybvad har sat flag-afdelingen i Dybvad Design til salg - og der følger oplæring med. Arkivfoto: André Thorup
Med stort vemod har Alice Dybvad valgt at sætte flagafdelingen i Dybvad Design til salg.
Annonce

Grindsted: I 10 år har Alice Dybvad drevet Dybvad Design på Chr. Lundsgaardsvej, men med udgangen af august er det slut.

For Alice Dybvad har besluttet sig for at sætte afdelingen med syede og trykte flag til salg. Broderimaskinen tager hun med hjem til Grønbjerg.

Grunden til, at Alice Dybvad har taget beslutningen om at sælge flagafdelingen er den, at der er blevet så travlt i hendes mands firma, Jysk Træflis, at hun er nødt til at være på kontoret der i tre dage i stedet for den ene dag, som hun har været i alle de år, hvor hun har drevet Dybvad Design.

- Jeg synes stadig, at det er sjovt at sy og broderi i Dybvad Design, men jeg har tre ben, nemlig flagene, broderiet og kontorarbejdet i Jysk Træflis. På grund af manglende tid skal det ene ben skæres væk, og det bliver flagene. Men det er hårdt for mig. Jeg har grædt over det i 14 dage, hver gang jeg tænker på det, fortæller Alice Dybvad.

Annonce

Alice lærer gerne fra sig

Med til flag-afdelingen hører fem industri-symaskiner, et stort lager med flagstof til et eller to år og et kundekartotek. Og ønsker en køber at blive i lokalerne, der ligger godt placeret lige ved rundkørslen Tårnvej/Simmelbrovej, så er ejeren, Tage Ohlenschlæger, meget velvillig indstillet over for det, selv om hele bygningen er til salg.

- Hvis der er køber, der vil have det hele med, også broderimaskinen, så får vedkommende lov til det, siger Alice Dybvad.

Køberen behøver ikke at have noget kendskab til flagsyning, og Alice Dybvad lærer gerne vedkommende op.

Alice Dybvad syer selv flagene, mens hun får de trykte flag leveret fra udlandet. Arkivfoto: André Thorup

Hun har kendskab til to andre flagfabrikker i Danmark, og dem har Alice Dybvad begge kontaktet og spurgt, om de var interesseret, men det er der endnu ikke kommet noget ud af, og i løbet af 14 dage begynder Alice Dybvad derfor at flyttet kontoret hjem til Grønbjerg.

Dybvad Design leverer både trykte og syede flag, vindposer og vimpler og har faste kunder i hele Danmark, Sydafrika, Færøerne og Grønland.


Hvis der er køber, der vil have det hele med, også broderimaskinen, så får vedkommende lov til det.

Alice Dybvad, Dybvad Design
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce