Annonce
Haderslev For abonnenter

Dyk ned i tallene: Her er ugens regnskaber fra Haderslev

Nedgang på bundlinjen: Tandlæge-virksomhed i Haderslev ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Haderslev-virksomheden Tandlægeselskabet Kim Wrensted Jensen ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 3,1 millioner til -959.857 kroner før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til et ansat - en nedgang på 85,71 procent. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 6,5 millioner kroner året før til -82.001 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 3,3 millioner til 2,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Kim Wrensted Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Kim Wrensted Jensen og Kirsten Jensen. Tandlægeselskabet Kim Wrensted Jensen ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Praktiserende tandlæger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive tandlægevirksomhed og virksomhed, der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Gram-virksomheden Blomgreen Ventilation ApSBlomgreen Ventilation ApS, der er en virksomhed i Gram, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 245.000 til 236.768 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 1,7 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,6 millioner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Gram-virksomheden fra 527.000 til 598.401. Virksomheden ledes af direktør Karsten Blomgreen. Virksomhedens reelle ejere er Karsten Blomgreen. Blomgreen Ventilation ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af køle- og ventilationsanlæg (til industriel brug)". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med opstilling og reparation af ventilationerKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Tiset Savværk A/S i GramTiset Savværk A/S, der er en virksomhed i Gram, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 3,0 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 3,0 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 14 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 18 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 9,7 millioner kroner til 10,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 856.307 kroner efter skat, faldt formuen i Tiset Savværk A/S fra 6,4 millioner til 6,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Per Bech Sørensen. I første omgang er det PER BECH INVEST ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Per Bech Sørensen, der er den dominerende ejer. Tiset Savværk A/S hører hjemme i branchen "Udsavning og høvling af træ". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med produktion og salg af pæle og flagstænger og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskud hos Bosac ApSDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Over Jerstal-virksomheden Bosac ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 107.833 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 260.865 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Michael Bork. Virksomhedens reelle ejere er Michael Bork. Bosac ApS hører hjemme i branchen "Reklamebureauer". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Tandlæge Sara Volquartz ApS i Haderslev gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Tandlæge Sara Volquartz ApS i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet steget fra -262.300 til 419.656 kroner før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var seks fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 12 ansatte - en fremgang på 100 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,5 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 6,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-firmaet fra 570.778 til 841.469. Virksomheden ledes af direktør Sara Volquartz. Virksomhedens reelle ejere er Sara Volquartz. I Erhvervsstyrelsens register er Tandlæge Sara Volquartz ApS anbragt i branchen "Praktiserende tandlæger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive tandlægevirksomhed, og virksomhed der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Danvie ApS i HaderslevDanvie ApS, der er en virksomhed i Haderslev, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 223.552 til 58.562 kroner før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 616.120 kroner i det foregående regnskab til 598.526. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 234.370 til 280.076. Virksomheden ledes af direktør Tuan Dat Luu. Virksomhedens reelle ejere er Tuan Dat Luu, Thoai Kim le Dinh og Thanh Duy Luu. Danvie ApS hører hjemme i branchen "Anden detailhandel med fødevarer i specialforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i HaderslevOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Understøttelsesfonden for værdige trængende i Haderslev af 24. februar 1870, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 371.899 til 272.021 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 1,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,2 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 1,5 millioner til 1,7 millioner. Understøttelsesfonden for værdige trængende i Haderslev af 24. februar 1870 hører hjemme i branchen "Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Fondens formål er at understøtte værdige trængende i Haderslev by, hovedsageligt ved at tilbyde disse en billig bolig samt at forvalte fondens ejendom Klosteret 29, 6100 HaderslevKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: It-virksomhed i Haderslev ryger fra overskud til underskudOverskuddet i DET 5 ELEMENT ApS, der er et firma i Haderslev, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 18.874 til -173.044 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 18.874 kroner. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 260.975 kroner i det foregående regnskab til 204.339. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Egenkapitalen faldt fra -270.907 til -443.952 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Arne Ohlsen. I første omgang er det AO DANMARK ApS, KJS HOLDING AF 1/10 - 2006 ApS og BO JUST HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Bo Just Steffen, Arne Ohlsen og Kim Just Steffen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er DET 5 ELEMENT ApS anbragt i branchen "Computerprogrammering". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er softwarevirksomhed og anden hermed beslægtet virksomhed
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i SimmerstedSØNDERJYSK PRODUKTHANDEL ApS, der er en virksomhed i Simmersted, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 281.432 til 48.778 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 294.368 kroner til 305.442 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Simmersted-virksomheden fra 115.520 til 152.523. Virksomheden ledes af direktør John Kristensen. Virksomhedens reelle ejere er John Kristensen. SØNDERJYSK PRODUKTHANDEL ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med affaldsprodukter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel af genbrugsvarer og dertil hørende beslægtet virksomhed
Overskuddet stiger: Virksomhed i Skrydstrup tjente flere penge i seneste regnskabsårSG Handel & Transport ApS, der er en virksomhed i Skrydstrup, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 22.449 til 35.897 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 630.539 kroner til 697.892 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Skrydstrup-virksomheden fra 742.685 til 769.567. Firmaet ledes af direktør Steffan Grøftholdt. I første omgang er det Grøftholdt ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Steffan Grøftholdt, der er den dominerende ejer. SG Handel & Transport ApS hører hjemme i branchen "Vikarbureauer". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive handel, service og transport, herunder vognmandsvikarvirksomhed, samt øvrige aktiviteter efter ledelsens skønKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tandlæge Mette Fischer ApS i Haderslev går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Tandlæge Mette Fischer ApS, der er et firma i Haderslev. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 230.711 til -84.000 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 254.925 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Virksomhedens bruttofortjeneste er steget fra 1,8 millioner kroner til 2,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 763.800 til 584.925 kroner . Virksomheden ledes af direktør Mette Ribergård Fischer. Virksomhedens reelle ejere er Mette Ribergård Fischer. Tandlæge Mette Fischer ApS hører hjemme i branchen "Praktiserende tandlæger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive tandlægevirksomhed, og virksomhed der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos tandlæge-virksomhed i HaderslevOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i TANDLÆGE HELLE GAMST SKOV ApS, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 469.763 til 237.581 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 634.671 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,4 millioner kroner til 2,5 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 1,8 millioner til 1,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Helle Gamst Skov. Virksomhedens reelle ejere er Helle Gamst Skov. TANDLÆGE HELLE GAMST SKOV ApS hører hjemme i branchen "Praktiserende tandlæger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive tandlægevirksomhed og virksomhed, der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Haderslev-virksomheden Materialisten Skærbæk ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Materialisten Skærbæk ApS, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 139.068 til 115.067 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 304.960 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -3313 kroner til -4585 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et overskud på 89.745 kroner efter skat, faldt formuen i Materialisten Skærbæk ApS fra 3,7 millioner til 1,7 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Gitte Sørensen. Virksomhedens reelle ejere er Gitte Sørensen. Materialisten Skærbæk ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er formueplejeKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Haderslev tjente flere penge i seneste regnskabHADERSLEV NY TØMRERFORRETNING PRODUKTION ApS, der er en virksomhed i Haderslev, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 53.551 til 412.063 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på tre i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 720.577 kroner i det foregående regnskabsår til 1,2 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 375.936 til 695.567. Firmaet ledes af direktør Jens Olling Horshauge. I første omgang er det HADERSLEV NY TØMRERFORRETNING PRODUKTION HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jens Olling Horshauge, der er den dominerende ejer. HADERSLEV NY TØMRERFORRETNING PRODUKTION ApS hører hjemme i branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive tømrerforretning samt andre dermed efter direktionens skøn beslægtede formål
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsmæglervirksomhed i HaderslevOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i DB HADERSLEV ApS, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 616.684 til 489.499 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,8 millioner kroner til 3,2 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 366.981 kroner efter skat, faldt formuen i DB HADERSLEV ApS fra 730.608 til 406.981 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Susanne Petersen Linnet og Charlotte Jendresen Nicolaisen. I første omgang er det SLW HOLDING ApS og JENDRESEN HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Susanne Petersen Linnet og Charlotte Jendresen Nicolaisen, der er de dominerende ejere. DB HADERSLEV ApS hører hjemme i branchen "Ejendomsmæglere mv.". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive ejendomsmæglervirksomhed, herunder ejendomsformidling og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Nørregård Invest ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Nørregård Invest ApS, der er en virksomhed i Hammelev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,1 millioner til 6,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,5 millioner kroner til 6,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Hammelev-virksomheden fra 29,8 millioner til 34,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Nis Christian Nissen. Virksomhedens reelle ejere er Nis Christian Nissen. Nørregård Invest ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Blandet drift". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er handel, finansiering og værdipapirspekulationKlik her for at se regnskabet.
Underskud igen: Underskuddet holder fast i Alternis ApSAnslet-virksomheden Alternis ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -4066 til -35.224 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 272.121 kroner. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -4066 kroner til -35.202 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 14.000 til -13.475 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Dorte Skjønnemand. I første omgang er det SKJØNNEMAND HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Bo Rasmussen Skjønnemand og Dorte Skjønnemand, der er de dominerende ejere. Alternis ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Sundhedsvæsen i øvrigt". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor sundhed med primær fokus på RAB akupunktur og konsulentbistand, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Lars Jeppesen Haderslev ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Lars Jeppesen Haderslev ApS, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,4 millioner til 2,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttotab er forbedret fra -144.000 kroner til -18.918 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 17,4 millioner til 18,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Lars Kristian Jeppesen. Virksomhedens reelle ejere er Lars Kristian Jeppesen. Lars Jeppesen Haderslev ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er besiddelse af værdipapirer og dermed beslægtet virksomhed samt handelKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Arnitlund-virksomheden Johs. Møllers Maskinfabrik A/SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Johs. Møllers Maskinfabrik A/S, der er en virksomhed i Arnitlund. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,0 millioner til 822.000 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 40, året før var det 41. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 20,1 millioner kroner til 21,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Arnitlund-virksomheden fra -4,9 millioner til -4,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Frank Thygesen Wind. Virksomheden ejes af Damgaard Metal A/S. Johs. Møllers Maskinfabrik A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af vindmøller og dele hertil". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er fabrikation, handel og lignende virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Haderslev-virksomheden Gildberg A/SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Gildberg A/S, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 2,1 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 2,1 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 14 ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 8,5 millioner kroner i det foregående regnskab til 7,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 12,5 millioner til 13,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Karsten Jespersen. I første omgang er det KARSTEN JESPERSEN/CONNIE GILDBERG HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Connie Catharina Friis Gildberg og Karsten Jespersen, der er de dominerende ejere. Gildberg A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive automobilhandel og dermed beslægtet virksomhed, herunder reparation og finansieringKlik her for at se regnskabet.
Går tilbage: El-virksomhed i Haderslev går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Haderslev-virksomheden KR Electric ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 69.568 til -11.029 kroner før skat. Set over firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 69.568 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 608.738 kroner i det foregående regnskab til 515.968. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 682.128 til 522.604 kroner . Virksomheden ledes af direktør Kevin Rasmussen. I første omgang er det KERA Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kevin Rasmussen, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er KR Electric ApS anbragt i branchen "El-installation". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive el-installationsvirksomhed samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Mysteriet ApS i Gram får underskudDet seneste år er endt med underskud i Gram-virksomheden Mysteriet ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -60.470 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 12 i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 314.344 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Mathias Toft Nilsson. Virksomhedens reelle ejere er Liva Victoria Wagner Hinnerfeldt, Jakob Maagaard, Mathias Toft Nilsson og Sofie Nielsen. Mysteriet ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Teater- og koncertvirksomhed". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive kulturformidlingsprojekter samt anden dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Greenfield Byg ApS i Tirslund får underskudDet seneste år er endt med underskud i Tirslund-virksomheden Greenfield Byg ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -55.856 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 298.661 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Jozsef Toth. I første omgang er det Boaz & Jachin Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jozsef Toth, der er den dominerende ejer. Greenfield Byg ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Kombinerede serviceydelser". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med håndværk, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Gori Propeller A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Gori Propeller A/S, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 706.698 til 2,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit syv ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 4,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 4,7 millioner til 5,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Morten Madsen. I første omgang er det BSI A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Thomas Jørgensen Bjerrum, der er den dominerende ejer. Gori Propeller A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af andre færdige metalprodukter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er produktion, salg og global markedsføring af skibsudstyrKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Vedsted Cotel A/S fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Vedsted Cotel A/S, der er en virksomhed i Gram. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 693.850 til 783.020 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Gram-virksomheden fra 4,6 millioner til 5,3 millioner. Firmaet ledes af direktør Svend Brodersen. I første omgang er det Investeringsselskabet Gram og Nybøl Godser A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Svend Brodersen og Odd Reitan, der er de dominerende ejere. Vedsted Cotel A/S hører hjemme i branchen "Avl af malkekvæg". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive landbrug samt udlejning af fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Gram fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Investeringsselskabet Gram og Nybøl Godser A/S, der er en virksomhed i Gram. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 527.326 til 597.632 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -6750 kroner til -8125 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Gram-virksomheden fra 4,6 millioner til 5,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Svend Brodersen. I første omgang er det GRAM OG NYBØL GODSER A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Svend Brodersen og Odd Reitan, der er de dominerende ejere. Investeringsselskabet Gram og Nybøl Godser A/S hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at investere i fast ejendom af enhver artKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos landbrugsvirksomhed i GramOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Gram og Nybøl Godser A/S, der er en virksomhed i Gram. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 8,0 millioner til 5,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 8,0 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 69 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 70 ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 46,2 millioner kroner i det foregående regnskab til 45,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Sidste år steg formuen i Gram-virksomheden fra 64,1 millioner til 68,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Svend Brodersen. I første omgang er det REMA Distribution Danmark A/S og GRAM OG NYBØL GODSER HOLDING A/S, der står som ejere. I sidste ende er det Svend Brodersen og Odd Reitan, der er de dominerende ejere. Gram og Nybøl Godser A/S hører hjemme i branchen "Avl af malkekvæg". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med land- og skovbrug, tegl- og elektricitetsværk, hotel- og konferencecenter, kulturformidling, han-del samt anden i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Underskud igen: Underskuddet holder fast i Medvind ApSDiernæs-virksomheden Medvind ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -1885 til -6546 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 877 kroner. Årets bruttotab blev noteret til -4133 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 68.013 til 61.467 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Annemette Maxbo og Steen Hansen. I første omgang er det Henrik Rubæk, Annemette Maxbo, Finn Spangsberg Storgaard, GD Wind Zwölfte ApS & Co. KG og GD Wind Achte Aps & Co KG, der står som ejere. I sidste ende er det Henrik Rubæk, Lars Peder Løkke, Annemette Maxbo, Steen Hansen og Finn Spangsberg Storgaard, der er de dominerende ejere. Medvind ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at være komplementarselskab for et af Windpark Trebitz Dritte Windkraftanlage GmbH & Co. KG og foretage anden investering og finansieringsforretningKlik her for at se regnskabet.
Nedad: Virksomhed i Diernæs fik igen tabDiernæs-virksomheden GD WIND ACHTE KOMPLEMENTAR ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -5828 til -8113 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 57.193 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -4365 kroner til -6029 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 114.562 til 106.449 kroner . Virksomheden ledes af direktør Steen Hansen. Virksomhedens reelle ejere er Steen Hansen. GD WIND ACHTE KOMPLEMENTAR ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at være komplementar i et tysk K/G i vindmølleprojekt i Günthersdorf, TysklandKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Bent Gildberg ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Bent Gildberg ApS, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 419.449 til 852.039 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 589.139 kroner til 712.624 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 2,5 millioner til 2,8 millioner. Virksomheden ledes af direktør Karsten Jespersen. I første omgang er det KARSTEN JESPERSEN/CONNIE GILDBERG HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Connie Catharina Friis Gildberg og Karsten Jespersen, der er de dominerende ejere. Bent Gildberg ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive udlejning og administration af fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Clausen Vej & Grus ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Clausen Vej & Grus ApS, der er en virksomhed i Haderslev. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 593.523 til 667.379 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 674.151 kroner til 748.812 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Haderslev-virksomheden fra 719.848 til 740.421. Virksomheden ledes af direktør Torben Hjort Clausen. I første omgang er det T. CLAUSEN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Torben Hjort Clausen, der er den dominerende ejer. Clausen Vej & Grus ApS hører hjemme i branchen "Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive entreprenørvirksomhed andre dertil knyttede aktiviteter efter ledelsens nærmere bestemmelse
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Min Butik ApS i SkrydstrupMin Butik ApS, der er en virksomhed i Skrydstrup, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 258.421 til 91.529 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 149.638 kroner året før til -48.687 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Skrydstrup-virksomheden fra 771.162 til 888.928. Virksomheden ledes af direktør Henrik Clausen. I første omgang er det DAVIDSENS TØMMERHANDEL A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Poul Christian Davidsen, Jens Davidsen og Søren Peder Dalager Davidsen, der er de dominerende ejere. Min Butik ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive benzinstation og butik samt i øvrigt andet handelKlik her for at se regnskabet.
Her kan du gå på opdagelse i Haderslevs virksomheders regnskaber, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Haderslev For abonnenter

Claus fik flere økonomiske mavepustere: To år i træk er Kosmorama gået glip af biografernes højsæson

Ikke ren, men rørt: Rolf Sørensen om doping, tårer og dansk Tour-start

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Heftig nabokrig giver fast arbejde på rådhuset: Embedsmænd har brugt 3000 timer på sagen

Radikale siger nej til advokatvurdering og vil have hurtigt valg: - Det er tid til en ny start

Sydjylland For abonnenter

Sønderjyske udlejere trækker et spor af utilfredse lejere bag sig - og Heidi har kæmpet i årevis for at få sine penge: Sådan undgår du at ende i lejebolig-kaos

Aabenraa

Må man gå over ruten, og har bageren åbent: Her får du serveret svarene på dine spørgsmål om søndagens cykelfest

Sønderborg

Syttende drømmer stort om flere Michelin-stjerner - men det bliver ikke i år

Følg dagens Tour-etape live: Magnus Cort i udbrud

Kolding For abonnenter

59-årig risikerede fængsel og konfiskation af sin bil for at have påkørt kvinde på tankstation: Slap med minimal straf

Kolding For abonnenter

Efter det første halve år som borgmester: Det kan være, at jeg har været en kende nervøs i starten

Forvaltningsekspert om embedsværkets rolle i minksagen: - Det bliver et historisk blodbad

Erhvervsredaktøren: Hvad vil du savne, hvis SAS går konkurs?

EfB For abonnenter

Live: Følg træningskampen mellem SønderjyskE og EfB minut for minut - spændende navne fra start

Verdensstjerne havde dårlige ben, indtil han mødte den danske julemand: - Jeg kan hurtigt lave 500 selfies på en dag

Kultur

Efter udbygning til 40 millioner kroner: Nu genåbner områdets kulturelle fyrtårn som er blevet dobbelt så stort

Varde For abonnenter

90-årig synes, livet er blevet for let: Børn i dag vokser bare op uden modstand – det er nok ikke godt

Erhverv

Datoen er klar for ny restauration på Torvet: Porsborg lukker, Lobby åbner

Annonce