Annoncørbetalt indhold

Dyrehospital i Nordjylland der tager hånd om dit kæledyr

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Aabybro Dyrehospital i Nordjylland tilbyder behandling af alle familiens kæledyr på et højt fagligt niveau og i trygge omgivelser 


Annonce

De firbenede dyr har en særlig plads i familien, og skal indimellem en smut forbi dyrehospitalet, hvad end det er et årligt sundhedseftersyn, behandling af sygdomme eller et akut opstående problem. Du står måske og skal have dit kæledyr til dyrlæge, men er i tvivl om, hvilket dyrehospital i Nordjylland du skal vælge? Hos Aabybro Dyrehospital i Nordjylland, finder du et team af dygtige dyrlæger, der står klar til at give dit kæledyr en behandling på et højt fagligt niveau. Dyrehospitalet har åbent mandag til fredag fra 8.00 til 17.00, og står klar med åbne arme, til at byde dig og dit kæledyr velkommen hos Aabybro Dyrehospital i Nordjylland. Hos Aabybro dyrehospital tager de hånd om dit dyr, og tilbyder både behandling af kanin og gnaver, katte, hunde og heste.


Få dit kæledyr undersøgt og behandlet hos Aabybro Dyrehospital i Nordjylland

Dyrehospitalerne i Nordjylland står altid klar til at hjælpe din firbenede bedste ven, hvad end dit kæledyr blot har brug for et sundhedseftersyn, rådgivning omkring foder og pasning, eller om der er tale en sygdomsudredning. Hos Aabybro dyrehospital er de specialister i hunde, katte, kanin og gnavere, og har mange års erfaring med både undersøgelse og behandling af både store og små dyr, så du trygt kan tage dit kæledyr med på dyrehospitalet.


Aabybro Dyrehospital i Nordjylland tilbyder udekørende hestepraksis

Er din hest kommet til skade, eller er det tid til et sundhedseftersyn, tandraspning eller andet, og er din hest ikke den største fan af hestetrailer og kørsel? Så tilbyder dyrehospitalet i Aabybro Nordjylland udekørende hestepraksis, som beskæftiger to dyrlæger med stor erfaring i behandling af heste. Dyrlægerne kommer ud på den adresse din hest står opstaldet, så du slipper for at køre din hest ud på dyrehospitalet.


Behandling af dit kæledyr alle tider på døgnet

Skulle det ske, at dit kæledyr bliver syg, eller kommer til skade hen over natten, weekenden eller aftenen, og dyrehospitalet har lukket? Så har dyrehospitalet i Aabybro Nordjylland døgnvagt i samarbejde med Dyrehospitalet City Syd, Familiedyrlægerne Aalborg og Gistrup Dyrehospital, som alle er dyrehospitaler beliggende i Nordjylland. Så skulle der forekomme noget akut, og du hurtigt har brug for en dyrlæge, kan du altid ringe til Aabybro dyrehospital, hvor du vil blive henvist til den vagthavende dyrlæge, så du kan få undersøgt og behandlet dit kæledyr omgående.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.