Annoncørbetalt indhold

Dyreportal – Danmarks største portal for salg af hunde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Image: https://unsplash.com/photos/K8JxScoZb4A

Skal du sælge din hund eller hvalpe fra din hund, så vil du opnå størst succes med dit salg hvis du vælger en platform der har størrelsen af aktiviteten med sig. Det giver mere end god mening at have fokus på størrelsen af den portal du vil sælge din hund på, hvilket du kan læse mere om her.

Annonce


En portal der kan anvendes både for køber og sælger med fordel

Har din hund fået hvalpe eller er du nødsaget til at finde et nyt og blivende hjem til din hund af personlige årsager, så kan der være god grund til at undersøge hvilken platform du skal benytte dig af i forbindelse med salget. På dyreportal.dk finde du både hunde til salg, samt en masse andre kæledyr.

At der ikke kun er tale om en portal til salg af hunde men også alle de andre kæledyr vi kan komme i tanke om gør, at denne platform vil være oplagt for dig at benytte både som sælger og køber og når der er tilgodeset både køber og sælger på en platform, så skaber det en øget aktivitet.


En brugervenlig platform

På dyreportal.dk er der tale om rigtig mange salgsannoncer. Det gør det derfor langt mere interessant for en køber af kæledyr, da der ikke er behov for at lede andre steder. Der er desuden en lang række andre fordele for køber såvel som for sælger. En person der søger efter et kæledyr online, har behov for også at kunne tilgå sig en brugervenlig platform, der let vil kunne sortere og filtrere i de søgeresultater der dukker op så det hele bliver mere overskueligt.

Som køber kan der favoriseres mellem annoncerne og når annoncerne har fået et hjerte, er det herefter let at finde tilbage til de interessante kæledyr man har fundet løbende. Kontakten kan ske mod et lille beløb der giver adgang til fri kontakt til sælger i 3 dage og det er oftest ikke nødvendigt med længere tid for en køber med de 3 dage, før at man har fået aftalt et besøg eller afhentning.


Slip for kontakt fra useriøse personer

Som køber er det også værd at vægte en brugervenlig platform. For det første er det en kæmpe fordel for sælger at der er krævet et lille beløb fra de mulige købere, før at de kan tage kontakt. På denne måde slipper sælger nemlig for at blive kontaktet unødigt af useriøse personer eller folk der vil snyde på den ene eller den anden måde.

Det koster ingenting for sælger at oprette en salgsannonce. Dette er også et kæmpe plus, selvom at mange nok gerne ville betale et lille beløb for at få en god annonce på den rette platform, men på denne måde er der selvfølgelig heller ikke nogen sælgere der bare skal af med et kæledyr for nul kroner, som vil hoppe fra med en annonce fordi det skulle koste penge. Det er altså mere sandsynligt at finde gratis kæledyr på sådan en side.


Kend til reglerne der skal handles med levende væsener

Sælger har desuden den brugervenlige platform og kan let komme i kontakt med de interesserede købere, men det er langt fra det afgørende for et godt salg med de ovenstående fordele. Trafikken har nemlig det meste at sige i forhold til din sikkerhed for at komme bedst muligt i mål med dit salg som sælger.

Dyreportal.dk er en portal der anvendes af samtlige danskere der skal handle med kæledyr. Det er ikke muligt at handle med kæledyr på f.eks. de sociale medier uden at komme i karambolage med reglerne om ingen handel med levende væsener. Hvis du ser et kæledyr til salg på f.eks. Facebook, er det altså imod alle reglerne og du bør derfor ikke benytte dig af handelsannoncen, hvad enten du vil købe eller sælge dit kæledyr.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.